| Casuta_Alexandru_1988 a întrebat:

De unde pot cumpara profile pentru tencuit. Cum se pot fabrica si mai ales cum pot sa le prind pe perete...

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Casuta_Alexandru_1988 explică:

Treaba e ca imi e greu sa fac acei stalpi din ciment, sunt incepator la partea de stalpi. La indreptat si la tencuitul efectiv ma pricep. Pot folosi profil U de aluminiu?

| Casuta_Alexandru_1988 explică (pentru remus1007):

Deci sa inteleg prind cu rigips acea sina peste plasa sudata si incep sa tencuiesc cand am terminat de adus la drept si dupa ce se usuca putin cat sa traga peretele o trag afara
am inteles bine?

| darrio2007 a răspuns:

Mai simplu este sa tachetezi peretele si apoi faci fese verticale.Nu te complica cu cd-uri sau ud-uri de rigips.Cum vad ca iti spun unii. Daca ai putin habar de tencuiala intelegi ce vreau sa spun.

| Astaeparereamea a răspuns (pentru remus1007):

Domnilor mesteri mari, calfe si zidari... exista un furtun de nivel si un ala de ai spune boloboc, 'r-ar mama lui ala de i-a zis asa laughing pana nu foloseste aceste sculamente pentru anumite cote, cum de le mai ziceau mesterii aia batrani "la M", nu poate monta ce doreste mesteru' Casuta, tu ai amintit ca doar pe peretele drept se poate monta asa ceva, asta sa ne intre bine in cap! Altfel ai de tencuit cu lopata.

Bravo tata! Am vrut si eu sa vad cat de mester esti thumbs up

Sa mai traga cu ochiul si pe youtube