| Anamaria19999999 a întrebat:

Buna ziua, mi-am cumparat un cuptor acum o sapt de la Flanco, este BEKO BIG22102X si este pe gaz. Imi puteti spune va rog de ce atunci cand apas pe buton se aprinde flacara iar cand nu mai tin apasat pe buton flacara se stinge? Dau funda

10 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Instrucțiunile ce zic?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deoarece trebuie sa ti timp de 3 secunde continuu butonul apasat altfel intra in protectie si opreste alimentarea cu gaz ca sa eviti accidentele gaze deschise incendiu, deci este o sculă foarte desteapta doar ca nu sti tu inca sa o folosesti. Dar vei invața, ti apasat butonul dupa ce ai flacara pe aragaz pe ochiul repectiv si dupa cele 3 secunde de tinut butonul apasat va ramane in pozitia deschis.

| 19flo79 a răspuns:

Roteste butonul, apasa si tine apasat 5 secunde dupa ce se aprinde happy Asa o sa stea aprins

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu il tin, masurat, 30 secunde si atunci nu se mai stinge.

| LittlePoppy a răspuns:

Cuptoarele pe gaz au autoprotectie. Tocmai ca sa nu aiba scapari si sa mori intoxicata.
La al meu, trebuie sa tin butonul apasat vreo 16 secunde dupa ce il aprind. Apoi flacara ramane aprinsa. Citeste cartea tehnica.

| darrio2007 a răspuns:

Are senzor. Tine apasat mai mult si ai sa vezi ca flacara va ramane aprinsa.

| cristi202 a răspuns (pentru Salontanul):

Stai cu cronometrul linga el? happy

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru cristi202):

Da! Am un cronometru natural invatat din armata. Numar incet asa: 101, 102, etc.

Wow! Super! Cred ca e bun si in alte situatii...

Il stiam si eu, dar arareori l-am folosit.