Ba da este dar este o buna uitete si calculeaza la gaze vezi cat ati da.
https://my.enel.ro/......ctricitate
Enel e un fel de Vodafone, nu știai?
Pentru 210 lei primești chiar și un calorifer gratis pe acest abonament super avantajos.
Nu ești convinsă? *Uita-te* singură.
Cum dracu sa ati dea un calorimer ce dreaku nu exista asa ceva aratami detalii link ceva sa ma conving cu ochii mei.
Daaaaa, fix la telefonia mobila m-am gandit si eu ca si comparatie. Dar o fi el vreun Chuck Norris de Romania si pentru el se poate.
Pana mea, eu platesc si 800-900 lei gazele iarna si mie imi spune baiatul asta ca se poate la 200 lei....pai asta ar insemna ca-s cea mai proasta fiinta ever
Sa stii ca eu luna asta si cea trecut am dat la gaze doar 200 de lei si e adevarat daca nu ma crezi ati arat poza.
Hai bine ma, si eu dau toamna, primavara si vara platesc un mizilic. Dar iarna ma rupe.
Pai aici depinde de multi factori si primul cel mai important ar fi izolatia casei + tavan cu rigips si vata minerala pe tavan an camera.
Si mai conteaza si ce fel de centrala ai si cate calorifere eu am 7 calorifere si camerele mele sunt de 16 m2 toate cu analtime de 2.5 m.
Ps centrala este una inteligenta de la Saunier douval.
Ti-a scapat asterixul cu explicatia aferenta:
"* Valoare calculată pentru un client din București cu un consum mediu al energiei electrice de 125 kWh/lună și un consum mediu al gazelor naturale de 830 kWh/lună."
Dragosdoar întreabă: