Poti incerca sa ii dai cate una peste bot de fiecare data cand il vezi facand asta si sa il certi. Si eu am aceeasi problema cu cainele meu doar ca mama vrea sa-l lege nu sa-l vanda
Si al meu facea la fel. Stai o perioada pe afara cu el si supravegheaza-l. Cand il prinzi asupra faptului, ridica putin tonul si cearta-l. Arata cu degetul si spune "NU". Sa-l vinzi nu e o solutie. Daca nu reusesti asa si ai posibilitatea du-l vreo 2 saptamani la dresat. Macar sa fie putin disciplinat si sa stie cuvantul nu.
Il certi cand il prinzi si ii dai cu florile in cap sau puteti sa rupeti amandoi florile. poate o sa vrea sa te vanda si pe tine
Poti sa-l legi, sa-i pui un gardulet de sarma peste flori sau poti sa-i atragi atentia cainelui tau cu alt ceva pe care sa-l roada ca de exemplu o jucarie din plastic(minge, rata de cauciuc)Daca il vindeti nu rezolvati nimic asa ca mai bine supraegheazal cand face prostia de a rupe floile si te duci la el si il iei putin de urechi asta nu suporta nici un catel.Sau poti sa-l inchiz intr-o incapere 10 minute si sa stea acolo. Intr-un final se va plictisi si isi va da seama ce a facut si ca nu o va mai face.Si dai mai multa manacare ca poate ii este foame.Si spune-i mamei tale decat sa il vinda mai bine ii construiti o cusca si sa il legati.Peste o saptamana ii dati drumul sa vedeti daca mai rupe.Bafta.Si apropo care ii este numele? Fundita te rog!
Puneti pe flori niste ardei iute, piper, sau ceva care stiti ca nu-i place.