anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai neplacuta activitate casnica pentru tine? Eu nu suport sa calc, nu stiu, nu vreau, detest...

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Si eu am probleme cu calcatul, nu-mi place sa calc, mai ales vara. Trebuie sa fac constant acelasi lucru, cred ca asta-mi displace.tongue
In schimb, imi face o deosebita placere sa fac patul laughing

44 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu nici nu calc. Mi se pare inutil si plictisitor. Cel mai mult imi displace sa sterg praful. Mereu cand negociez cu iubitul meu curatenia, il rog pe el sa stearga prafultongue Prefer sa matur, sa dau cu mopul si sa spal geamurile in loc.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Urasc sa spal vasele si aragazul. De fapt, urasc tot ce tine de bucatarie,
Pune-ma sa desfac si sa fac la loc motorul masinii, dar nu ma pune sa spal blestematele de vase!

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, sunt o femeie ingrijita zilnic si nu pentru. ca trebuie sa ies undeva, poate sa imi vina rau pe strada si nu mi-e jena deloc de ajung la spital cumva... M-am educat, in timp, sa fac ceea ce imi place cel mai putin si cu acea munca si incep curatenia cate odat '( sigur ca vase ai toata ziua de spalat dupa cate mese srvesti / zi... Incearca sa faci ce nu iti place ( fiindca in viata nu ai incotro si faci si aceasta munca ) si dupa un timp, ai sa vezi ca te obisnuiesti si nu ti se va mai parea, deloc o treaba " murdara ". sigur ca atunci cand am manichiura proaspat facuta, il rog pe sotul meu sa ma intelega ( ii mai dau si o berica ), sa o faca el, - ca sa pot avea astfel macar catva zile parte de unghii frumoase.

| Silvia a răspuns:

Mie nu imi place sa strang rufele si sa le impachetezfrustratedhee hee[bine, dar nici nu fac asta prea desbig grinbig grinbig grin]

| frida0purple a răspuns:

Cred ca sa sterg praful, sa dau cu aspiratorul, sa duc gunoiul.
mereu mi-e lene sa le fac!

| Flav a răspuns:

As raspunde si eu, dar mie mi-e urat sa fac si patul in care dorm. Hai sa nu mai continui sa nu ma fac de rusine ca dupa nu ma mai ia nicio fata. Silence!

| lia a răspuns:

Furni, eu faceam referire la patul meu laughing Nu la patul lui Flavhee hee
Dar putem face asa, in schimb trebuie sa faca cineva si de mancare. Se zice ca cei mai buni bucatari sunt barbatii deci, se ofera cineva?

| kathessa a răspuns:

Sa cos. Este o tragedie greaca pentru mine!

| Gregory a răspuns:

Salutare! Eu fiind un om gospodar imi plac aproximativ toate happy

| Gregory a răspuns:

Salutare!
Furni, momentan nu sunt insurat happy

| liliana83 a răspuns:

E destul sa vrei si sa te concentrezi in ceea ce faci. eu nu suport cand trebuie sa impart gunoiul, sticle la sticle, hartie la hartie, plastic la plastic etc.detest lucrul asta. e foarte usor de calcat, cand o sa inveti o sa-ti placa mult. succes.

| Gabry a răspuns:

Sa dau cu aspiratorul!

| carmi_6480 a răspuns:

Si eu la fel k eek urasc sa spal lingurite, furculite si in special pahare si mai e ceva ce nu imi place :sa impachetez hainele.

| eek a răspuns:

Eu detest sa spal tacamuri..linguri furculite..cutite...orice de genul asta..mai bine spal o suta de farfuriihee hee si calc 10 camasi decat sa fac chestia astabig grin

| spin a răspuns:

Detest sa spal vasele... fac orice da cand e vb de vase cade cerul pe mine

| somniferu a răspuns:

Cu toate ca sunt baiat trebuie sa fac de toate ca sunt singur intr-o tara straina si aici nu are cine sa ma ajute asa ca cel mai najpa mi se pare cand trebuie sa spal vasele, detest acest lucru si de asta mi-am facut economii si imi cumpar luna asta masina de spalat vasewinkingwinkingwinking

| MissCamelia a răspuns:

Eu am aceeasi problema, numai ca prietenul meu a facut o ciuperca si toate tricourile trebuie calcate pe dos, dar cand le calc o data pe saptamana parca a cazut cerul pe mine

| Sabwy a răspuns:

Urasc sa :-pun la uscat haine
-spal vase
-spal aragazul
-iau haine de la uscat
Tate cele mai de sus NU. dar cel care imi intr-un fel anume imi place putin mai mult este sa :sa dau cu aspiratorul

| StarDust a răspuns:

Nu imi place sa spal vasele. ersturi de mancare. bleah laughing

| optimista_5827 a răspuns:

Multe nu imi plac, dar cum nu are cine sa le faca... sad

| ALY_2447 a răspuns:

Suntem atunci in doua nici mie nu imi place sa calc si am fost atat de norocoasa ca prietenul meu schimba doua camasi pe zi stii cum se spune de ce ti-e teama de aia nu scapi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa spal aragazul, urasc sa-mi bag unghiile prin toate cotloanele, in restul totul este ok, gatesc non stop, orice numai aragazul, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu-mi place nimic, furni! Pt mine e neplacut sa si respir! Sunt o intretinuta, o rasfatata si mi se fac toate poftele...Activitate casnica pentru mine inseamna sa-mi fac unghiile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei, va spal eu vasele tuturor numai sa-mi calcati hainele. Allinna: la aragaj nu ma bag. Urata treaba!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa gatesc, nu mi-a placut niciodata sa stau sa pregatesc si pe urma sa invirt in mincare. Nici nu stiu sa fac decit citeva chestii simple, salate, cartofi prajiti, oua in diverse feluri, clatite si fripturi laughing Dar nu-mi place deloc sa prepar ceva. Cind nu am incotro, ori maninc la fast food ori amin sa-mi pregatesc ceva pina lesin de foame si in cele din urma scot din frigider un cabanos si-l pap cu piine si mustar laughing Tocmai de asta am mereu frigideru plin de cirnaciori uscati, salamuri, sunci afumate etc. Si nelipsitele snickers, bounti si mars, nu ramine niciodata frigiferu fara batoanele mele de ciocolata happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maktub: bine ca are cine sa te intretina.
Bro: si te mai miri ca esti slab? Mi-ai inspirat o alta intrebare.
Psiholoaga: geamurile? O fi ceva terapie cu asta si nu vrei sa ne spui si noua...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine, orice activitate casnica este neplacuta, insa trebuie sa o fac, nu am cale de scapare. sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flav, te dezmierzi! Cate fete nu s-ar intrece sa-ti faca patul...Sa nu mai zic de alea care ti l-ar desface...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maktub unde traiesti? mai este un loc langa tine? ca asa m-am saturat...laughing