Mobila este foarte importanta pentru ambientul caminului. Ea trebuie sa te caracterizeze si sa-ti umple sufletul atunci cand ajungi acasa... sa te simti comod si bine nu sa-ti impuna respect sau frica pentru a o atinge (alba de exemplu) sau sa fie prea rece sau... prea moderna (nu o schimbi in fiecare zi)
Este foarte important sa faceti o mica cercetare atunci cand vreti sa achizitionati o noua piesa de mobilier, ca si cum v-ati alege un nou coleg de locuinta
Este foarte important sa faceti o mica cercetare atunci cand vreti sa achizitionati o noua piesa de mobilier, ca si cum v-ati alege un nou coleg de locuinta!
Eu zic ca mobila ar trebui sa se asorteze, daca nu in toata casa cel putin in camera respectiva, nu da bine ca mobila sa fie de o culore, biroul de alta si patul de alta, pare un circ. eu mi-am cumparat toate piesele de mobilier din casa pe negru si alb. Mobila din dormitor este de preferat sa aiba oglina, asa camera pare mai mare si mai luminoasa. Si cel mai important, cum ai zis si tu, inainte de a cumpara mobila trebuie sa masuram locul in care o vom pune, sa nu ne trezim ca este destul de mare sau ca usa nu se poate deschide.
Da, am o completare:unele obiecte de mobilier se cumpara neasamblate si se asambleaza apoi acasa.Nasol,daca nu esti minitehnicus un biet dulap cu rafturi si sertare poate insemna doctoratul tau in rabdare. E bine sa ai pe cineva care sa te instruiasca, nu mereu sunt utile foile desenate cu scheme pe care ti le tiparesc ei cand iti inmaneaza cutiile.
O alta problema este transprtul propriu-zis. Una scrie dar alta se petrece de fapt. E doar de ochi frumosi cand citesti "transportul gratuit", de cele mai multe ori ba n-avem masina, ba sa vorbim si sa ne-ntelegem cu soferul, ba cumparam mobila azi dar ne poate fi transportata peste 3-4 zile caci doar o masina e disponibila.
Nu generalizez, dar e o situatie care mi s-a repetat de-a lungul anilor.
oprescudorin11 întreabă: