| Alqumo a întrebat:

Casa mea este foarte galagioasa, din camera mea se aude si aud tot ce se intampla in casa. Vreau sa schimb asta. Casa este o vila destul de maricica dar prost izolata. Cum pot schimba asta in camera mea?

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Izolație fonică.

| dullcat a răspuns:

Se gasesc pe piata tot felul de panouri decorative care te ajuta si la problema cu sunetul.

| Hyperion7 a răspuns:

Le poți sugera părinților tăi să pună vata sticlata sau bazaltica pe pereți pentru o izolare fonica mai buna.
Sau cum zicea și dullcat, sa îți iei burete antifonic, uite niste recomandări
https://www.dedeman.ro/ro/panouri-fonice/c/407

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sugerează-le părinților tăi să nu mai vorbească așa tare că nu te poți concentra la învățat sau să facă ce au spus utilizatorii de mai sus.
Spor la școală!

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

What.Vata bazaltica se pune pe peretii exteriori, cu rolul principal de termoizolare, nu pe interior.Proprietatile de izolare fonica sunt tot pentru sunetul de exterior.Iar cea sticlata se foloseste pentru acoperis si podurile locuintelor, din nou, nu pe peretii interiori.Materialele astea sunt toxice, nu au ce cauta in interiorul locuintei! Eu nu am auzit de nimeni din Romania sa le foloseasca in locuinta individuala, mai ales fiindca sunt scumpe si romanii nici macar pentru anvelopa casei nu si le permit, apeland la faimosul polistiren, daramite pentru interior.Ai grija de unde iti iei raspunsurile...

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Nu scrie nicaieri acolo de interior.Este oferit numai un tabel orientativ in care apare doar vata de sticla bifata pentru perete interior, dar iti spun eu ca nu pune nimeni in locuinta individuala, ci se foloseste pentru alte functiuni.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Poate că da, nu te contraziccrying

| DorinaK a răspuns:

Muta-te!

Bula
| Bula a răspuns:

Cel mai ieftin: folosesti dopuri de ureche.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Izoland o, insa procesul de izolare pe interior e destul de complicat si iti mananca din spatiul util.

| relian a răspuns:

Se aude pentru ca ai parchet pe jos, de ala lucios, ala reflecta mult udele sonore. Spui ca esti in biserica laughing

Pune pe jos mocheta, pe pereti tablouri si aia rezolvat problema.Mocheta de aia ce se pune prin America nu foi de hirtie cum is prin RO.