Nu stiu unde se gasesc imagini,dar, ar fi frumos albastru cu negru, sau mov cu negru. Dar mov asa mai inchis. sau si deschis e bine, ar fi frumos sa se asorteze si cu draperiile, sau covorul din camera! Eu as face un perete mov si unu negru, sau jumate perete mov si jumate negru. si albastru e ok, dar albastru din acela, coloare un pic mai inchis ca cerul. sper sa-ti fie de folos!
Eu te sfatuies sa o faci verde. Eu asa am camera sunt baiat si am 15 ani si crede-ma ca imi plac la nebunie culoarea asta deoarece imi odihneste ochii, incearca sa nu pui cullori inchise.Bafta!
Buna fa-o cum vrei tu cum tise pare ca arata mai frumos cauta pe net modele de perete ce vrei sa,, colorezi"
Buna dupa parerea mea cred ca ar trebui sa o faci mov deeoarece negru e asa o culoare care arata ca esti suparat si atunci cand vei intra intr-o camera neagra nu cred caa vei mai fi la fel cat despre albastru am si eu o vecina de aceeaasi varsta si ea are camera de culoare mov si mi s-a parut mai frumos decat albastru. Dar acum conteaza si ce preferi tu si asta coteaza mai mult decat orice parere
Salut si eu am 14 ani! albastru nu cred ca se potriveste ..negru nici gandddd sa nu o faci neagra esti tanara si sa iti treaca in gand sa o faci neagra... ultima varianta MOV este o culoare super frumoasa! acum cateva saptamana am vospit camera portocalie am regretata....culoarea mea preferata=mov.si roz! asculta-mi sfatul mov este cea mai frumoasa culoare.nu conteaza ce fel de mov daca este mai inchis se va mai deschide sau daca este mai deschis va fi si mai deschis. sfatul meu ia un mov mai inchis! succes
Albastra, la fel am si eu camera albastrasi si e o culoare foarte frumoasa si potrivita unei camere.
Pai ai putea sa ti-o schimbi intr-o culoare care iti place tie cel mai mult si sa stii ca ai dreptate movul e o culoare buna.Si eu am avut camera albastra dar un albastru foarte deschis deci ti-as sugera sa ti-o faci cu culorile:mov mai deschis, un galben dar putin mai inchis si ai putea folosi culorile veri sau ale toamnei.
Http://www.google.ro/......tp?/imgres asta e cu mo mai deschttp://www.google.ro/......tp?/imgres asta cu mov mai inchis
Heii! Si eu sunt fata si am tot 14 ani :>. Ce zici de crem sau bej :>? Si cu o floare intr-un colt asa :
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Sau poti sa pui tapet :> :
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Nici una nici alta.Sunt fata si am camera verde. Poti sa o faci albastra... daca o faci neagra e prea inchisa iar mov este o culoare pretentioasa si nu arata bine fara sa o asortezi cu restul camerei
Negru cu alb adica alb cu putin negru nu neagra toata scuze
mersi de raspunsuri sunt fff bune
Ffff mult alb cu negru si o ssas imi fac si mobila cu albastru, negru si alb sau mov
Bleumarin. E albastru deschis. Eu am camera bleumarin si nu am probleme. Iar colega mea si-a facut camera mov deschis (mov pal, sa ii zicem) si e frumos.
Da fa cum vrei tu. am ti-am zis sfatul meu asta este!
Daca o faci negru fooarte frumos ar fi daca ai avea mobila alba. Ar fii un contrast incredibi;, daca nu ai si nu vrei sa cheltuiesti atatia bani eu as alege mov...adica un fel de lila este mai linistit zic eu si daca stai cumva aproape de mare ar fi o idee foarte buna sa alegi sa.ti vopsesti camera albastra
Cred ca un rosu cu alb ar fi frumos.
Portocaliul cu nuanta de pepene galben este o culoare calda si simti de parca ar fi cald.
Galbenul este cam naspa ca te agita.
Verdele este odihnitor.
Albastrul este ok.
Movul este cam sofisticat daca este inchis si daca este lila este mai frumi.
Negru...ca de morti. Merge negru cu alb.
Deci fa-ti albastru.
anonim_4396 întreabă: