| LanguageMaster a întrebat:

Ce este un WC de serviciu?

7 răspunsuri:
| WhatABeautifulDay a răspuns:

WC-toaleta. WC de serviciu probabil inseamna ca acea toaleta este rezervata celor care lucreaza acolo.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Inseamnă al doilea wc existent intr o casa, asa se numeste wc de serviciu, sunt apartamente care au o baie si un wc secundar sau de serviciu.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru WhatABeautifulDay):

Nu este adevarat ce zici tu, documenteaza te inainte

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Intreb si eu, asa: cati ani ai tu? Pui niste intrebari de parca ai avea cam 6 ani si ai trai intr-un orfelinat.
O gramada de raspunsuri la intrebarile tale pot fi aflate intrebandu-ti parintii sau citind vreo carte.

| WhatABeautifulDay a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Tocmai de aceea am spus 'probabil', amice.

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Este pentru musafiri, aia e tot.Deci tu ai o baie cu cada dus bla bla,dara unele case,aptm mau au si un loc unde ai doara wc,chiuveta si cam atat, de regula undeva pe linga sufragerie sau pe un hol unde pot merge oricine, dara de regula e destiant pentru musafiri, Chestia asta vine de fapt de la casele sau aptm cu living, sau casele ori aptm care au baie in dormitor laughing nu stiu daca ma exprim bine, dara de ex la americani dormitoru are o usa corect? Intri in dormitor apoi acolo mai sunt alte 2 usi, una intri in closet, adica o camera pentru haine si pantofi(ei nu au dulapuri ca europenii ca romanii)si mai e o alta usa unde intri in baie.Acum daca vine la tine in vizita prieteni,musafiri etc ce faci il bagi prin dormitor? Normal de aia au facut undeva pe un hol, sau din sufragerie, living zii cum vrei o baie de serviciu, asa se numeste si este destinata cum am aratat, Bine si tu o pai folosi si oricine dara cand vine cineva la tine nul bagi prin dormitor sa mearga la baie, in dormitorul la americani nu intra nimeni decat cel care doarme in acel dormitor.Probabil de acolo vine chestia asta zic eu.Ar mai fi si o alta explicatie sa faca o astfel de baie cam vazut sin RO la aptm in caz cas multi in familie, dimineata stai la rand si asta de serviciu este asa doara sa mergi la wc si spalat pe fata pe dinti, deci fara baie dus etc.Cred ca astea doua ar fi explicatiile.

Întrebări similare