Daca chiar pot simti durere? daca sunt constiente de existenta lor? de ce in Italia struguri care au parte de mozart cresc mai mari si cu gust mai deosebit? conteaza pamantul? ce flori rezista iarna? ce plante iti recomanda? ce plante i place? de ce miros anumite plante in anumite feluri?
Darwin era pasionat de botanica si mendelev
De ce buruienile sunt mai rezistente decât plantele "utile"?
Cum se face că erbicidul împotriva plantelor monocotiledonate nu afectează plantele dicotiledonate? De unde "stie" erbicidul care plantă trebuie distrusă?
Astea sunt două întrebări la care as fi curios sa primesc un răspuns, mai ales a doua întrebare
Prin modificarea genetica facuta au deja protectie impotriva erbicidului,iti dai seama ca se fac teste pe mai multe plante,dar intervine selectia naturala,buruienile devin din ce in ce mai rezisdente,atunci se fac combinati genetice, experimente, se scade gustul, calitatea nutrivita dar sunt mai rezisdente plantele de care avem nevoie, de asta bio e poveste, pentru ca pamantul e chimizat de mult timp
Am vrut s-o zic eu dar dupa am vazut ca ai zis-o tu, asa ca intr-un final n-am mai zis-o.