| PrajituricaCuBomboneleColorate a întrebat:

Ce metode de a scapa de muste stiti? in afara debanda pentru muste si spreiul de gandaci?
funda

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sunt niste benzi adezive care le desfaci si tot ce se prinde de el nu mai misca sau becul ultraviolet ori plasa de tantari pentru geam.

| Dash a răspuns:

Pune-ti plasa anti-insecte la geam.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cumpara o fiola de insecticid pentru plante.De obicei acesta se dizolva cam in 10 l de apa, dar tu imparte cantitatea in 2 sicle de cate 1, 5 l fiecare.Le umpli cu apa, mesteci inainte de folosire.Cu o sticla din cele cu pulverizator, dai pe tocul ferestrelor-interior si exterior si sa acopera 3-4 cm din peretele din jur.Stropesti si tavanul, partea de sus a peretilor.Atentie sa nu stropesti alimente ori sa ajunga la ochi.E cel mai eficient sistem pe care l-am descoperit. Cele 2 sticle cu insecticid diluat, pune-le bine si-ti v-or ajunge mult timp.Nu te v-or vizita nici tantarii, iar mustele intrate accidental o v-or sterge rapid afara.Ca pulverizator poti folosi recipiente de la solutiile de curatat geamuri, faianta etc.

| OnnyMady a răspuns:

Ia putina otrava si pune-o intr-o farfuriuta.O sa vezi ca o sa gasesti o gramada de muste acolo dupa cateva ore

| brianemil a răspuns:

Pliciu laughing

| DaaaaViiiiid a răspuns:

Date cu miere de albine si fugi prin casa, o sa ai lipici la muste si ai sa scapi de ele

| PrajituricaCuBomboneleColorate explică (pentru DaaaaViiiiid):

Da..sigur..fa tu asta daca crezi ca e eficientstraight face
ti se pare ca am pus intrebarea la t/a de dai raspunsuri la misto?raised eyebrows

| DaaaaViiiiid a răspuns (pentru PrajituricaCuBomboneleColorate):

Scuze nu am vazut categoria happy nu prea ma uit la categorie cand dau un raspuns, dar am facut o gluma nustiam ca esti asa prost dispus/a

| radarcan a răspuns:

Sunt mai multe metode: fie iti cumperi un aparat cu lumina ultravioleta, fie un aparat cu ultrasunete. uite aici ai mai multe optiuni:
http://www.einsecticide.ro/oferta~anti-insecte~70