Date cu miere de albine si fugi prin casa, o sa ai lipici la muste si ai sa scapi de ele
Sunt niste benzi adezive care le desfaci si tot ce se prinde de el nu mai misca sau becul ultraviolet ori plasa de tantari pentru geam.
Ia putina otrava si pune-o intr-o farfuriuta.O sa vezi ca o sa gasesti o gramada de muste acolo dupa cateva ore
Da..sigur..fa tu asta daca crezi ca e eficient
ti se pare ca am pus intrebarea la t/a de dai raspunsuri la misto?
Scuze nu am vazut categoria nu prea ma uit la categorie cand dau un raspuns, dar am facut o gluma nustiam ca esti asa prost dispus/a
Cumpara o fiola de insecticid pentru plante.De obicei acesta se dizolva cam in 10 l de apa, dar tu imparte cantitatea in 2 sicle de cate 1, 5 l fiecare.Le umpli cu apa, mesteci inainte de folosire.Cu o sticla din cele cu pulverizator, dai pe tocul ferestrelor-interior si exterior si sa acopera 3-4 cm din peretele din jur.Stropesti si tavanul, partea de sus a peretilor.Atentie sa nu stropesti alimente ori sa ajunga la ochi.E cel mai eficient sistem pe care l-am descoperit. Cele 2 sticle cu insecticid diluat, pune-le bine si-ti v-or ajunge mult timp.Nu te v-or vizita nici tantarii, iar mustele intrate accidental o v-or sterge rapid afara.Ca pulverizator poti folosi recipiente de la solutiile de curatat geamuri, faianta etc.
Sunt mai multe metode: fie iti cumperi un aparat cu lumina ultravioleta, fie un aparat cu ultrasunete. uite aici ai mai multe optiuni:
http://www.einsecticide.ro/oferta~anti-insecte~70