| Speranta12 a întrebat:

Corect este sa curatam blaturile din bucatarie, aragazul si chiuveta in fiecare zi dupa ce mancam sau o data la cateva zile? Dar dulapurile din bucatarile la cat timp trebuie curatate? Voi cu ce solutii curatati, dezinfectati?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cum am raspuns si la cealalta intrebare... nu este un comportament corect sau gresit. Ci doar recomandat.

Blatul, pentru ca mereu il folosesti, poti sa il cureti cu o laveta umeda in fiecare zi. In 10 secunde este gata.
Aragazul poti sa il cureti odata pe saptamana sau cand consideri tu ca este murdar si are rezidrui pe el.
Chiuveta la fel, dar poate mai des in cazul in care lasi mizerie in ea.

Dulapurile... chiar si de doua ori pe luna, ca nu se strange praful asa repede si mizeria pe ele.

Cif, lavete umede, Fairy, otet, bicarbonat de sodiu, lamaie.

Repet, poti sa cureti cand vrei tu, nu ii da nimeni in cap, doar daca nu ai vreun sot (sau chiar sotie) care are ceva probleme si vrea neaparat sa faci asta.

Numai bine!

5 răspunsuri:
| 7PotDouglah a răspuns:

Corect este ori de câte ori este nevoie, dacă nu ești cu lenea în oase, sau dușman igienei și al produselor de curățat.

| Kuroo a răspuns:

Https://www.youtube.com/channel/UCy0229ISL-677SAuK_1In_A

Recomand canalul. Aceleasi metode le folosesc si eu.

| Speranta12 explică (pentru DoarBogdan):

Multumesc tocmai m-am mutat recent cu un coleg si trebuie sa invat si eu chestiile astea.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Speranta12):

Fain. Comunicarea este cheia.

| mgtow a răspuns:

Pun femeia de servici si face treaba ca la carte. La banii mei nu costa mult o chem cand cred ca e nevoie