| Dragos16V a întrebat:

Cu ce trebuie sa sterg urmele de scoci de pe sticla ( geam), inox si faianta? Urrrgeeent pls big grin Am stat in chirie de cateva luni si am lipit postere si harti pe corpuri de mobila, si pe o bucata de faianta. Am folosit scoci, si maine trebuie sa plec. Am vorbit cu proprietarul cand a trecut pe aici si mi-a zis sa fac cumva sa scot urmele de scoci lasate pe acolo, ca sa nu pierd o parte din garantie pe care i-am dat-o in prima luna cand m-am mutat. Pana acum am dat cu carpa uscata, carpa uda, carpa uda cu detergent... si ma gandeam, in cel mai rau caz sa dau cu hartie abraziva, dar asta ar distruge suprafetele si n-ar fi ok nici asa. Deci, cu ce pot sa scot acele urme de scoci?

Răspuns Câştigător
| maadii a răspuns:

Da dar buretele de sarma e mai fin... burete dinacela pentru vase:p ca acela e mai fin

5 răspunsuri:
| maadii a răspuns:

Poti folosi un burete de sarma cu detergent... pentru ca carpa este fina si nu se ia... Funda?

| Dragos16V explică (pentru maadii):

Nu stiu, pe geam nu vreau sa dau cum sarma. Ma intrebam mai mult ce substante pot folosi. Buna ideea cu sarma totusi, pentru restul, o sa-mi iau maine dimineata o chestie de sarma.

| Danielcristian a răspuns:

Daca aveti spaclu special pentru curatarea sticlei e ok, iar daca nu cumparativa un cater sau cuter, dar la magazin cereti sa va dea un cuter =6lei, are lama foarte ascutita, asa ca sa aveti grija sa nu va taietiihappy, deci cu caterul vei putea indeparta orice urma chiar si vopseaua de pe geam + efortul e minim fata daca te pui cu buretele si tot freci acololaughing.
Cu caterul poti lua de pe faianta, oglinzi, sticle etc.

| HappyCandy a răspuns:

Eu dadeam cu spirt si se luau, cu cuterul o miscare gresita si sticla se zgirie, am incercat, dar cu spirt am reusit, am pus pe un disc demachiant si presam pe urma, apoi am lasat cu putin spirt pe ceva timp sa se inmoaie si l-am sters cu un burete.
Voala ...sticla e curata.

| Corina_5887 a răspuns:

Sapun!