Daca nu intelegi de spun ceilalti, iti recomand sa citesti blogul meu pentru a afla cum faci rost de gems:
http://bluegumitza.blogz.ro/
bye >:d<
Pai scrii www. ourworld cod gem/luna in care esti si il copiezi. apoi te duci in joc si dai pe for free si dai pe ceva care are in el cuvantul code si scrii id-ul intr-un spatiu apoi dai paste in celalalt spatiu si pui cod-ul acolo si dai submit si fa asta in fiecare luna si primeseti 10 gem pe luna.
Dak vrei sa te fac residenta sau sunteti deja o sa va fac eu residenti pe 4 ani foarte ieftin si nu e cu cardul... si daca sunteti deja residenti va pot prelungi resindeta cu 8 ani ... si o sa va dea 2800 de gems pe luna si un cod de flow care da intre 500-5000 de flow pe zi ! cine vrea sa-mi spuna la id asta alexaramonik
Daca vrei sa te fac residenta sau sunteti deja o sa va fac eu residenti pe 4 ani foarte ieftin si nu e cu cardul... si daca sunteti deja residenti va pot prelungi resindeta cu 8 ani... si o sa va dea 2800 de gems pe luna si un cod de flow care da intre 500-5000 de flow pe zi! cine vrea sa-mi spuna la id asta alexaramonik
Anonimusecelmaitaredinparcare întreabă: