anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum verific daca sunt scurgeri de gaze de la o butelie? Am incercat cu spuma insa nu vad nimic dubios doar ca simt un miros de gaze in apropiere de furtun. Va rog dati-mi un raspuns!

Răspuns Câştigător
| LIN2010 a răspuns:

Atentie,pot sa apara scurgeri de gaz, si la racordul de la aragaz, nu doar la butelie, sau la regulatorul de presiune care se racordeaza la butelie, sau chiar la furtun (daca este vechi pot aparea fisuri).Pot sa apara scurgeri chiar si de la aragaz(daca vreunul din butoane nu inchide bine.Iti recomand sa verifici cu atentie toata aceste locuri, succes.

8 răspunsuri:
| puscasul a răspuns:

O bagi in apa si te uti daca ies bule sa nu incerci cu bricheta niciodata.Si cam da... toate miros a gaz.

| Electrik22 a răspuns (pentru puscasul):

Ei, cum s-o bag in apa?! Inca pute si nu am pe cine chema. Adica pute moderat, nu stiu care-i treaba cu buteliile ca pana acum nu prea am folosit. Help

| Electrik22 a răspuns (pentru LIN2010):

Eu as verifica si in spate la aragaz, dar daca il misc nu e periculos? Ma tem sa nu se deplaseze furtunul sau sa se mai intample cine stie ce...

| pati2021 a răspuns:

Posibil sa fie fisurat furtunul, normal trebuia sa faca bule de sapun daca iesea gaz la ceas! verifica pana in spate la aragaz si cel mai bine cand inchizi aragazul, inchide si butelia

| Electrik22 a răspuns (pentru pati2021):

Pai nu am acces la aragaz in spate decat daca il misc si nu stiu daca e bine.

| LIN2010 a răspuns (pentru Electrik22):

Pai ce sa se intample daca misti aragazul? Cand se face curatenie nu se curata si dupa el si pe sub el, este bine sa verifici si in spate unde este racordat furtunul la aragaz, acolo este un racord cu garnitura, la care se racordeaza furtunul.Respecte

| Electrik22 a răspuns (pentru LIN2010):

Ok, merci frumos. Sanatate!

| savuvirgil a răspuns:

Vedeti ca furtunul sa nu aibe mici crapaturi din cauza vechimii sau chiar conducta aragazului sa fisurata undeva.