Daca vrei Stihl, mergi pe el. E de firma. Calitate garantata.
Ruris e românesc, nu chinezărie. Și în aceeași bani ai și accesoriile. Ruris are review-uri bune pe net. Devine firma serioasa.
Tu alegi.
Până în 4.000 ron îți iei motosapa cu 8, 5 cai. Recomand Ruris 732acc, cel cu far. În 4.000 ron, dacă ți-l iei de la cea mai apropiată reprezentanță îți dă toate accesoriile afară de remorcă. Să îl iei neapărat de la cel mai apropiat magazin Ruris și primești ofertă și reducere, plus că ți-l montează ei și nu ai probleme cu garanția, îți pun până și ulei și benzină acolo. Zi frumoasă și spor la grădinărit!
Și eu as merge pe Ruris. Sunt bunicele.
Daca găsești ceva pe diesel, ia așa, alea sunt puternice și mult mai fiabile, țin mai mult în timp.
Rotakt-ul este slab ca putere. Nu trage în brazde mari. Dacă aveți parcele de teren mici, grădinițe, nu vă trebuie mai mult, dar dacă aveți de arat peste 150m pătrați, o să consume mult fiindcă nu are putere să tragă, plus că nu se înfinge suficient în pământ și o să faceți o muncă de pomană și timp pierdut. De remorcă nu se pune problema, la 7CP nici dacă o împingeți dvs. nu izbutește să o care, mai ales plină cu struguri sau știuleți de porumb. Dacă vreți un monstru, găsiți cu 9 CP la Dedeman la 6.000 ron. Pentru bugetul alocat, personal mi-aș lua Ruris 732acc cu toate accesoriile incluse.
https://www.magazinideal.ro/......ra-manicot
Buna salut! dar de un stihl de 7 cai putere pe benzina doar imi trebuie pentru o gradina, oricare numai fara chinezarie ca mai sunt ati zis ruris, am mai gasit weema
Andrei9887andy întreabă: