Adică?
Problema e când plouă se strânge apa pluviala ( de pe acoperiș ) + ce mai ploua in curte.
Și eu o scot cu pompa afara pe uliță nu pe strada Principala, une e un hidrant îngropat. Pe uliță direct pe asfalt, uliță are și vecinii.
E ceva ilegal?
Și dacă da cu ce se săvârșește aceasta infracțiune?
Inițial am înțeles că vrei să scoți din hidrant pentru folosință.
Acum înțeleg că vrei să deverși apă pe stradă, nu știu dacă există o lege care să interzică asta, dacă e curată și nu miroase probabil nu se va plânge nimeni.
Langa drum trebuie sa fie OBLIGATORIU un sant de scurgere pentru apele pluviale cazute pe drum.
In acel sant poti goli apa pluviala adunata in curte.
Nu este pe uliță, doar pe strada principala, la 100 de m de casa, cat furtun îmi trebuie, mult, uliță are o lungime de 2, 30 m aproximativ si mai vrei și șanț... Abia încape o mașină și o bicicletă pe langa
La 2.30m nu prea ai cum, e drum facut pentru caruta.
In acel caz, da-i drumul acolo unde curge jos apa de ploaie.
Atât e, e asfaltat de cam 2 ani în părți beton ca un *trotuar" mijloc asfalt, case până se înfundă uliță și cam atât o mașină de 1.90m lățime intra lejer + restul din 2.30 m ramas
Nu e ilegal. Dar e mai elegant sa faci o groapa in curte (mai exact o adancitura), mai departe de casa, unde sa se adune toata apa, dirijata prin conducte subterane. Cu putina imaginatie o poti decora frumos, ca un mic iaz, astfel incat sa se incadreze frumos in peisaj.