anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fiind plecat mult de acasa m-am gândit sa angajez o firma de curățenie, însă nu stiu de ce, nu am încredere ca alți oameni cumva străini sa între in casa mea și sa iasă când vor eu nefiind acasa, oare e doar in capul meu lucrul asta sau mai mult gândesc așa?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sincer nici mie nu mi-ar conveni, adica nu ca imi iau ceva din casa, da curata ceva de praf il apuca sa-mi deschida si ceva sertare si nu-mi place ideea sa nu stiu pe unde-si basa nasu si ce vad laughing Nu ca as avea eu chestii de care sa-mi fie rusine prin sertare, dar pur si simplu ideea ca-mi pot umbla in lucruri

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Eu nu suport ca cineva sa intre in casa mea fara acordul si permisiunea mea da pai sa mai faca curat deci cu alte cuvinte nu sunt de acord cu firmele de curatenie la domiciliu, prefer sa imi fac eu ordine in lucruri ori cat de mult ar dura cel puti stiu ca toate sunt in ordine asa cum vreau eu si cum imi place mie ok.

| sIncognito a răspuns:

E normal sa ai suspiciuni si aceasta senzatie de disconfort la gandul ca cineva se afla in casa ta fara sa fii prezent. Am fost invatati sa fim in garda, mai ales in tara noastra si de asemenea nu cunosti gradul de pregatire, educare si disciplina a persoanei ce urmeaza sa se ocupe de curatenie. In alte zone ale lumii persoanele ce au aceasta slujba primesc o instruire, inclusiv din punct de vedere moral (ce se cuvine sa faci, unde nu se cuvine sa iti bagi nasul). Aici treaba e incerta si putin nesigura. Cred ca iti poti potoli aceste dubii interesandu-te de reputatia firmei (de la oameni, internet, recenzii, etc). Discuti despre preferintele tale cu firma respectiva si ulterior vezi daca iti inspira incredere sau nu.

| mgtow a răspuns:

Daca ai casa in Romania cel mai bine iti faci singur curat, prin Italia romancele fura pensii la pensionari dupa ce sant lasate usor pipaite pe la scorbura laughing alta si.a facut afaceri in dubai dupa ce a tepuit un fost comandant in armata de 300 000 euro si lista continua. Daca erai intr-o tara straina puteai apela cu incredere la o firma particulara. Cu romanii cu cat mai putini cunosti cu atat mai bine, oricum dupa cateva minute de conversatie stii ce om e ala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In România, da, vorbisem cu niște reprezentanți ale unor firme, oamenii par serioși, dar parca tot nu am încredere, sunt oameni care par foarte serioși și sunt doar niște țepuitori.

evenso
| evenso a răspuns:

Nici eu nu as avea incredere in ei, mai bine cauta oameni de incredere prienetni/rude care te-ar putea ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru evenso):

Cu rude nu ma complic, nu vreau sa aud "știi, eu te-am ajutat acolo și acum tu nu ma ajuți" am găsit o femeie ce lucrează pe cont propiu, e mai in vârsta, in jur de 58 de ani, pare Ok, cât de cât de încredere și nu cere mult, sa vedem cum stabilim prețul mai in detaliu

evenso
| evenso a răspuns (pentru anonim_4396):

Pune-o la incercare de cateva ori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru evenso):

Din 10 Martie?