anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cine imi spune si mie de la ce se face igrasia aici unde lucrez eu mi-a dat patronul garsoniera sa stau si este facuta din rigips si mi s-a facut in camere si pe hol igrasie pe perete jur imprejur dar numai jos deo palma nu stiu ce sa fac cu ce sa dau arata oribil ca in filmele horror.ce solutii sunt cau ceva dezumificatoare.va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| McBoy a răspuns:

Pai din cate stiu eu se face de la umezeala, incearca sa ti si tu geamu deschis sa aeierisesti in apartament. Ai incercat sa speli cu ceva peretele unde se afla igrasia?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt sparay-uri anti igrasie,le poti cauta pe net, dar daca zici ca e asa multa igrasie, dupa un scurt timp vei avea din nou. N stiu ce sa zic, igrasia e din cauza solului suprasaturat, ud.

| Mihaela1964 a răspuns:

De la ventilarea insuficienta, de la gazele nearse in cazul in care incalzesti incaparea cu soba fara cos.

regis
| regis a răspuns:

Trage umezeala de undeva, din condens nu ar aparea igrasia numai la baza peretelui si ar aparea exclusiv pe peretii exteriori. Cel mai posibil s-a turnat o sapa care nu a apucat sa se usuce complet, dar pot fi si alte explicatii, de exemplu o indundatie accidentala inainte de mutarea ta, sau daca e vorba de o garsoniera intr-o casa, umezeala poate sa fie absorbita din pamant, datorita fundatiei proaste (fenomenul se numeste capilaritate).
Solutia este sa astepti sa se usuce, iar pana atunci poti folosi un dezumidificator electric (gasesti la Praktiker).

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Dedesubtul garsonierei ce se afla? cand ajungi acasa lasa si tu geamurile deschise, macar o ora dimineata si seara

| AllForOneAndOneForAll a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Este pe pamant facuta nu stau la bloc.geamurile sunt deschise tot timpul zi si noapte am zis dade se usuca dar nimica

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru AllForOneAndOneForAll):

Cum pe pamant, nu are fundatie? trebuie sa fie ceva care produce noapte condens, acum nu trebuie sa lasi dimineata si seara geamurile deschise deoarece aerul este foarte umed, sa aerisesti bine dupa ce faci baie sau dus, este asa de cand te-ai mutat tu su asa ai gasit-o?

| alina030206 a răspuns:

Incearca un produs de la sano este foarte bun