| anonim5491 a întrebat:

Hey TPU... pentru un dormitor care e mai buna combinatia :Orange-albastru-turcoaz/orange-verde...adica daca ea este in cul. Orange acesoriile sa fie albastre sau verzi?

10 răspunsuri:
| Tedwiin3 a răspuns:

Eu zic ca verde ar merge cel mai bine. Plus ca verdele este in voga. Ata depinde de cum iti place tie, si cum crezi tu ca e mai bine, si mai frumos. Bafta! Funda?

| Dina a răspuns:

Orange verde, accesorii verzi

| Truxiie a răspuns:

Orange si verde.Merge de minune iti spun eubig hug Sau turcoaz, verde si albastru love struck Detalii mici portocalii

| viotedy a răspuns:

Orange-turcoaz.eu am galben-albastru si e fain.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe culori te zapaceste, alege doua culori care crezi ca sunt odihnitoare pentru ochii tai, nu trebuie sa facem ce au facut alti nebuni deoarece dormitorul este cea mai de cu interes camera din casa deoarece acolo te odihnesti... nu mananci seminte

| paula369 a răspuns:

Orange si albastru iar accesoriile sa fie albastre. happy

| anonim5491 explică (pentru anonim_4396):

Corectie...mananc si seminte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim5491):

Culori cat mai linistitoare sau in prezenta carora te simti tu bine, ne alegem culoarea sa ne reprezinte si sa ne simtim bine nu ca asa e zugravit dormitorul lui Ponta sau a lui Crin... persoane d'astea cu care ma mai cunosc eu

| mdaria a răspuns:

Cea mai buna varianta este culoarea care te face pe tine sa te simti bine. Sau de ce nu, un amestec de culori. Noi am pictat peretii dormitorului. 2 pereti sunt de o culoare (magenta), 2 de alta culoare (verde) si am facut un design floral. Mie imi place la nebunie cum a iesit.

| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Eu zic sa faci totul Orange-albastru.