| RoCkKiD a întrebat:

Imi poate recomanda cineva un sistem de racire multisplit cu 2 unitati interioare din care una sa fie ceva mai mica?

Gasesc pe net aparate de aer conditinat multisplit insa ambele unitati interne sunt de aceiasi marime. Problema e ca vreau sa folosesc a doua unitate pentru bucatarie unde nu am suficient spatiu pentru o unitate de marime standard.

Nu am idee daca exista asa ceva insa incercarea moarte n-are.

Răspuns Câştigător
| UserRo10 a răspuns:

Pe bune. Mergi la Daikin sau orice reprezentant de firma de AC si pune-i sa-ti faca oferta personalizata

8 răspunsuri:
| UserRo10 a răspuns:

Da, exista. Cauta un reprezentant Daikin in Romania (poate au si alte firme, dar nu stiu) si spune-le exact ce ai nevoie si iti vor face un pachet configurabil. Pretul o sa fie pe masura

| Brizbriz a răspuns:

Exista, eu am la firma, cateva unitati externe pe acoperis si vreo 16 interne la fiecare etaj si sunt vreo 7 etaje
DAR, sunt cam scumpe, pentru ca nu se cumpara asa ceva in mod curent de catre public, moment in care vanzarile rare pe comanda speciala sunt supra-taxate, cred sincer ca ai ajunge MULT mai ieftin daca iei doua AC-uri separate

| RoCkKiD explică (pentru Brizbriz):

Nu am nevoie de două separate ca nu vreau sa umplu exteriorul blocului de unități exterioare, nu vreau două gauri etc.

Știu ca există in comerț aparate cu două unități interne doar ca mărimile sunt standard. Eu vreau una mai mică.

| RoCkKiD explică (pentru UserRo10):

Deci nu stii sa existe in magazine? M-as duce la o firmă doar ca am impresia ca o sa dureze mult.

| Brizbriz a răspuns (pentru RoCkKiD):

Https://www.emag.ro/......priceasc/c
trebuie sa derulezi in jos, pana vezi poza cu doua interne si una externa, cu toate ca am bifat "multi-split" totusi la eMAG produsele sunt bagate alandala
cel mai ieftin
https://www.emag.ro/......D545NFBBM/
4663lei
fata de un:
https://www.emag.ro/......D2VS33MBM/ #reviews-section
1600lei
deci, am avut dreptate, de duce la mai ieftin doua cu tot cu instalare... SI mai puternic (la multisplit 9000 btu se imparte la 2 cand functioneaza amandoua, ori asta are 12000 btu unul)

| RoCkKiD explică (pentru Brizbriz):

Asa cum am zis si mai sus, stiu ca exista multisplit, problema mea e ca unitatile interne sunt prea mari iar mie nu imi incape una standard in bucatarie.

Varianta cu 2 sisteme separate nu o vreau pentru ca nu vreau sa umplu exteriorul blocului cu unitati de climatizare. Stiu ca e mai ieftin dar problema mea cea mai mare nu e pretul.

| Brizbriz a răspuns (pentru RoCkKiD):

Inteleg, atunci nu stiu, singura idee pe care o mai am este:
https://www.google.com/search?q=instalare+aer+conditionat+pret
efectiv da telefoane si intreaba-i, stiu ca am cautat "instaleaza", insa asta inseamna si ca lucreaza in domeniu, deci ar trebui sa aiba idee, macar vaga de furnizori de AC-uri si produse

cat despre exteriorul blocului, nu prea imi dau seama de ce te jenezi, nu exista nici o lege care sa aiba treaba cu AC, doar de evacuarea fumului la centralele pe gaz am auzit ca ar fi ceva

| RoCkKiD explică (pentru UserRo10):

Cred ca asta e solutia, deja le-am cerut o oferta, vedem cat dureaza.

mersi de ajutor.