cami
| cami a întrebat:

Intr-un ghiveci am avut pamant. L-am udat regulat ( cu toate ca nu mai rasarea nimic din el ). Azi, m-am gandit sa plantez (acolo) niste seminte, si am scobit in el.
Am gasit niste oua mici, mici, mici rosii si galbene. L-e am pocnit in mana, deci exact ca ouale de gaina, doar ca in miniatura.
Ce sa fie cu ele? Ramele fac oua?

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Ramele nu fac oua nu stiu ce ar putea fi!

| mada12 a răspuns:

Poate sunt de furnici...winking Lasa ca nu are nimic...scapa de ele si planteaza...Bafta

| soseta ucigasa a răspuns:

Oua de pirocopopircanita

| gratzy56 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa renunti la acel pamant pentru.ca: 1. este vechi si udandu-l mereu ai "spalat" substantele nutritive din el, deci nu ar fi hranitor pentru.dezvoltarea unei plante. 2. in urma "spalarii" prin udare ai schimbat ph-ul pamantului si nu poti sti daca ph-ul actual aste benefic plantei pe care vrei sa o cresti, deoarece unele se dezvolta bine in pamant "acid", altele in pamant "alcalin" si altele in pamant "neutru". 3. ouale pot fi de la vreo specie de insecte daunatoare si risti sa pierzi plantele sadite in acest pamant. Deci, eu personal l-as schimba. PAREREA MEA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat de mici? probabil pamantul din ghiveci a fost din gradina cuiva? ouale si-au pastrat consistenta pentru ca tu le-ai udat mereu, cine stie de la ce ce animalutza or fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coropisnitza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ramele nu fac oua pentru ca nu fac sex. Dar daca vrei un raspuns avizat mai bine viziteaza http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C3%A2m%C4%83

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai ce scarboase sunt, sunt de rama ouale, bleahh

| seawolf a răspuns:

Extraterestrii?