| Alinaaaapp a întrebat:

La multi ani tuturor!
Vreau si eu sa imi pun leduri in dormitor, dar vreau ca peste cateva luni sa varuiesc in aceasta camera.
Cum voi putea proceda?

Răspuns Câştigător
| zilog a răspuns:

Se dezlipesc cu tot cu vopsea sau var-ul de care ele sunt lipite, nu se mai pot lipi de cât cu super glue.
DAR TU POTI SĂ VĂRUIEȘTI FĂRĂ GRIJI PESTE ELE CĂ NU AU NICI O PROBLEMĂ DACĂ LE VĂRUIEȘTI
ele vor lumina prin var la fel de puternic ca șî când nu ar fi văruite
eu tocmai am vopsit led-urile cu vopsea alba pentru scândură pentru lemnsi nu au nimic ciar lumineaza ca si inainte.
ba chiar lumineaza mai misto ca se disipa putin lumina

dar daca vrei sa faci ceva ca la carte se cumpară scoci din hârtie de la piese auto au la toate magazinele cu piese auto
tai o fâșie de 5mm lațime si pui peste banda led pentru ca acel scoci din hartie nu lasa urme si se dezlipeste foarte usor

varuiesti fara stresuri
apoi dupa ce varul sa mai uscat tragi de scociul respectiv si gata se dezlipeste de pe led-urile respective si totul revine la normal ca si cand nu ar fi fost varuite niciodata

3 răspunsuri:
| GabiIancu2001 a răspuns:

Păi intai pune ledurile după varuiesti? Seara faina

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce leduri? Instalatie bandă luminoasă? Si unde o pui, pe tavan? Peste cîteva luni va fi primăvară si o vei da jos instalatia ca sa poata zugrăvii, ca daca o lasi prinsa pe perete sau tavan o va murdarii de vopsea si adio o poti arunca.

| Alinaaaapp explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da,banda led.
Odata dezlipita., nu se mai poate lipii?