Lasă tu rotița aia și pune un termometru in interior apoi vezi cu ce poziție corespunde o temperatură de cca 4-6 grade
Este la maxim al meu 9 și noaptea și ziua bine are termostat frigiderul cand este prea rece se reglează el singur se oprește automat
Apă porumb fiert portocale mânăcare care am făcut-o eu singur m-am uitat pe YouTube cu se face cus cus cu apă bulion ardei ciușcă roșie mâncă iute mult în fiecare zi atât pachet îmi iau în pauză de la muncă în catina avem cantină la muncă și acolo îți iei ce vrei la jumate de preț totul doar pentru angajați firmei de producție de carne abator
Dulciuri nu mănâncă nici sucuri de niciun fel și nici alte ultra procesate chipsuri toate Tâmpeniile...
Cum nu mănânci copile dulciuri că tu rupeai fornetti
Nu ți-ai găsit femeie?
Da de carne de porc vită miel animale vin tranșate... până la împăcare și expediere de colegi noi le tăiam in cantitățile care ne ies pe ziua aia pe foaie o tonă sau jumate de tot...
Copiile? Am 26 de ani nu mai sunt copii de la de la 14 ani.
Femeie? La ce-mi să-mi trebuiască femeie? Eu nu pot strânge după mine? Nu-mi pot face de mâncare? Îl am pe Dumnezeu și Maica Domnului și munca ce sa fac cu femeiile? Ca sa ce?
Eram in Romania pe vremea aia cu forneti și munceau in București și Constanța în construcții în zidăria și făcem treabă în locul la mulți..am muncit și ture de noapte eram plătit pe săptămână 12 milioane ce aveai impresia că m-am dus la mare in vacanță? Eram in construcții tot timpul ăla am muncit și în bucătărie și că barman pe terasă și pe litoral băiatul cu salteaua eu nu m-am dus în vacanță o zi in Romania și să muncesc... Eu cât timp am fost in constanta și București în Romania am pus mâna la muncă nu la distracție Dumnezeu îmi este martor nu m-am dus la distracție cu niciun ban dădeam la cine avea nevoie ori-cum îi făceam la loc...
Mama și tata ma gândesc că ai, daca nu ai sau nu i-ai cunoscut atunci ești un exemplu. E bine că te descurci și nu depinzi de nimeni.
Îmi pare rău să aud asta. Ești puternic, multi nu rezistau in locul tau, te-ai refugiat în muncă.
Ce mă ține în picioare și îmi dă putere este Dumnezeu fără Dumnezeu și Maica Domnului sunt praf și spulbere nu a-și nimic pe Lumea asta fără mila și bunătatea lui Dumnezeu știu că i-am greșit lui Dumnezeu și i-am întors spatele de multe ori dar mă asigur că și când merg cu spatele la Dumnezeu privirea gândul mintea sufletul și inima mea tot la el îmi este orice pas care îl fac în viața orice decizie care i-au în viața mea el nu lipsește și nu pleacă nicăieri ieri de la mine. Eu mă țin de el cu tot cugetul și credința mea...
Da, super bun! Doar ca sub 7 lei numai la Unicarm e în week-end, în rest e aproape 10 lei.
Cred ca daca setezi rotita la 4 sau 5 pe timpul verii e ok. La 3-4 grade în frigider e super