anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La voi acasa, cine uda florile din glastra?
Exista vreo regula nescrisa, pe sexe, varsta, ceva?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu nu țip! Eu plesnesc! laughing
Serios, la mine in casă, se bucura ceilalti când văd că are cine le uda, de abia "scapă" ei de grija asta. Nici măcar nu le face plăcere. Oricum, udatul florilor si ingrijirea lor e datoria femeii. Bărbatul le dăruieste, nu? E de ajuns. Măcar atat să facem si noi... oh go on

10 răspunsuri:
| Gabitzu246 a răspuns:

La mina incasa Femeia uda florile

| DJohnny a răspuns:

Doar mama.Da va fac eu o regula femeile lunea, miercurea si vinerea, baietii narti, joi si sambata iar duminica nimeni ca are prea multa apa sau daca nu persoana care sta cel mai mult acasa. Apropo in glastra nu se afla deja apa? Ce rost are sa mai uzi?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine are timp

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DJohnny):

La mine in glastra e nisip fertil de Amazon. Cica daca pui nisip de Amazon si il mentii umed, tin florile mai mult... am unele de 3 luni, deja incep sa faca fructe, ha, ha.

floresdemayo
Userul Lunii

Eu singură. Întotdeauna! Nu las pe nimeni sa-mi ia locul. Eu le ingrijesc, eu le schimb pământul, le pun apă, îngrășământ, doar sub ingrijirea mea, simt ca înfloresc încontinuu. Sincer. Mă iubesc florile.Si eu pe eleee!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Parca esti nevasta-mea... si ea, daca ma vede cu stropitoarea in mana, tipa ca turbata ca ii manesc plantele.
Iar daca i se usuca florile, tipa ca turbata ca eu n-am inima, sa verific din cand in cand daca s-a uscat pamantul de sub ele rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu singur, as pune catelul, dar nu cred ca va reusii.Numai bine.

| iKronstadt a răspuns:

N-am flori in glastra. Imi plac cele in ghiveci/gradina. Daca as avea, nu le-ar pune nici dracu' apa, cat as fi plecat cu serviciul. Florile taiate sunt frumoase doar in buchet, in clipa oferirii big grin

| pisicamoarta a răspuns:

La mine uda florile cainele

floresdemayo
Userul Lunii

Mersi. Sa fii fericit, amice!