80% din produsele de pe piata sunt din China. Faptul ca e Moulinex garanteaza ca doar se fac in China si nu sunt de cea mai proasta calitate. In ceea ce priveste masinile de facut paine, eu m-am lamurit: Nici una nu coace bine in interior
Asa ceva multe electrocasnice sunt Made in China si eu am avut vo 3 aparate care sau ars. dupa 1-2 ani nu stiu sigur acu mai am unu vad ca asta inca rezista
Majoritatea chestiilor electronice se fac in China.Chiar si piesele.Sunt destul de bune pentru pretul platit. Cele fabricate in ue costa de 3 ori mai mult si au componente tot chinezesti.
Mai nou am vazut firme germane cu patroni turci care importa masiv din China si rebranduiesc produsele.
Am si eu, e foarte buna, prima paine a fost aia rapida da nu a iesit foarte bine pentru ca am pus lapte lichid in loc de praf si nu am crezut ca e prea mare diferenta da nu s-a copt prea bine si dupa aia mi-am dat seama ca trebuia praf...ma rog dupa asta le-am facut pe toate bine si chiar ies bune dar dureaza ceva...
Daca vrei am sa it dau eu o reteta de paine care se coace si in cuptor normal
Vreau sa vi sa locuiesti la mine acasa si sa-mi faci piinica. vrei?
Retete am si eu pe blogul meu, dar eu intrebam cu totul alceva!