| Dîrțu_Irina-Maria_2000 a întrebat:

Nu stiu daca am folosit categoria potrivita acestei intrebari, dar astazi cand eram in bucatarie a intrat o insecta neagra, zburatoare destul de mare, dar subtire si parea sa aiba un ac sau ceva de genul. Stiti cumva ce fel de insecta era? Chiar nu stiu sa dau mai multe amanunte pentru ca eram prea speriata ca sa fiu mai atenta

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Macar sa-i fi facut o fotografie! intreab-o n-are cont pe Facebook sau las-o pana vin eu s-o omor?

| Dîrțu_Irina-Maria_2000 explică (pentru Salontanul):

Cum sa-i fac o fotografie man? Tremuram toata si nu stiam ce sa fac. Crezi ca eu in bucatarie stau cu telefonul in mana si fac poze la toti gandacii?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Dîrțu_Irina-Maria_2000):

Atunci inchide bucataria si nu mai intra in veci in ea. Ai pus o intrebare ciudata. De unde vrei sa stim ce insecta este daca nu dai detalii. Ia un insecticid spray. Pulverizeaza 30 secunde si asteapta 1/2 ora si gata.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

O giza ca toate gizele. Mai lasa pc-ul si iesi si tu afara, umbla prin iarba. Ai sa vezi multe insecte inofensive. Stiu la ce insecta te referi, nu stiu cum se numeste.
Afla si tu ca Pamintul are multe vietuitoare, nu numai oameni.

| Mayhem666 a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Mi-a placut foarte tare raspunsul tau, nu ma asteptam sa rad atat de mult. laughing