| cfrtobias a întrebat:

O luat cineva de la Bosch produse si sa inregistreze pe 5 ani sau mai putin? Nu a mers, sau trebuie asteptat cateva zile sa mearga? Ca zice ca FD nu e corect

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca iti da eroare, atunci sigur nu s-a registrat.
Verifica atent ce ai scris, atentie inclusiv la litere mici si mari.

In cel mai rau caz scrie /telefoneaza la suportul Bosch.

| cfrtobias explică (pentru Bula):

E bine altceva nu am ce pune da tot cu eroare e...

| relian a răspuns:

Sa inregistrezi ce? Aia e apa de plaoie, nu te ajuta cu absolut nimic.Tu ai garantie la o scula luata de la ei, aia e tot ce iti garanteaza.Inregistrarea e timp pierdut.

| cfrtobias explică (pentru relian):

Daca se strica masina de spalat cumva cu garantia aia ar putea face

| relian a răspuns (pentru cfrtobias):

Daca ti se strica ceva si este inca in garantie, normal ca trebuie sa iti repare masina.Garantia nu are dea face cu faptul ca inregistrezi ceva cumparat de la ei.
Daca ai hartiile alea ale masinii si spune acolo ca garantia este pana la data de aia e, mergi la ei suni sa iti repare masina.
Inregistrarea este ceva de genul, ca arati ca ai luat o scula, o masina de la ei, faci un cont acolo si te lasa sa te uiti de exemplu ce piese au, cat costa si chestii de genul asta.Inregistrarea nu are nici o treaba cu garantia produsului.

Ba are ca ai de la ei 2 ani si daca inregistrezi mai primesti vreo 2 asa stiu si o zis

Asa stii de unde si cine o zis? Daca vrei sa stii sigur cum sta treaba inra la www.bosch.com sau.ro suni la aia sau daca au chat vorbesti cu ei si afli sigur direct de la sursa.Te asigur ca inregistrarea nu are absolut nimic dea face cu garantia.
Uite aici ce spune boschTools.com,iti traduc de pe sitele lor legat de inregistrare. Daca inregistrezi :
-Te tine la curent cu ce apare nou la ei,sau cu oferte etc.
-Poate verifica mai usor daca produsu mai este sau ce garantie are bla bla
-In caz ca ai pierdut produsu, sau a fost furat, daca ai inregistrat iti poti recupera scula :)) asta cred ca e o gluma din partea lor, de parca scula sau produsul lor ar avea vreun cip ceva si cand foloseste ala ce tia furat hata la si gasit, sculele lor ar avea internet, conectare la net si le vad ei undes furate.Deci povesti, basme.
Astea atat sunt Benefits of registration, exact asa scrie.
Intra la ei pe pagina, du-te la inregistrare si citeste, dupa vii sa spui prostii pe aici ca mai primesti vreo 2 pumni in cap :)) tio da era eu sa zic pe unde.:))

laughing pai da, probabil nu le merg bine vanzarile la masinile de spalat si au bagat o promotie, daca citesti este o promotie valabila intr'o anume perioada, in rest se aplica garantia probabil 2-3 ani.Este reclama, sa o inregistrezi iti cere tot despre tine, nume, adresa, email tot, dupa te bombardeaza cu reclame.Deci nu e ceva generalizat la orice produs, este doara pentru masinile alea de spalat.Ce sa zic du-te cumpara, 5 ani garantie e bun.Dar inainte sa cumperi citeste regulamentu, vezi ce anume iti garanteaza aia 5 ani, banui ca numai motoru laughing oricum nu cred ca toata masina.Sau nu stiu zic si eu, deci citeste regulamentu, vezi ce spune, dupa daca iti convine cumperi.Nu stau sa citesc eu regulamentu lor, sau despre acea garantie, citeste tu, analizeaza si aia e.Dar eu zic ca e 3 ani sau 5 ani tot un drac e, deci parerea mea este sa cumperi o masina de spalat, asta daca vrei sa cumperi una, citeste ce zic cei care au cumparat masina asta noua, mai citeste si despre alte masini si dupa cumperi.Nu trebuie sa te arunci ca da asta garantie 5 ani.

Pai nu zic ca o luat tata pentru garantie doar ca nu accepta inregistrarea

Naspa,asta e magarie, suna la ei suna si spune ca nu merge si vezi ce raspuns primesti.