anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O zi mare pentru TPU... se apropie solstitiul de vara, sau echinoxiul, nu mai stiu, lumea se duce la alegeri, sa voteze naspa oricum, o blonda pune intrebari la S/F legat de focul lasat nesupravegheat in padure, la fel ca blondele pe TPU, asa ca poate scapa si efemerida mea de azi nesupravegheata pe TPU...
Eu zic azi sa facem trburile invers: sa o luam din 10 iunie 1999, cand deputatii au adoptat Legea Ticu Dumitrescu, de acces la dosarele fostei securitati... le-a luat 10 ani, dar au reusit, desi degeaba!
Chiar ma gandesc cum ar fi sa am si eu acces la dosarul meu, din biroul TPU, ha, ha, ha.
ca tot vin jocurile Olimpice, urmate de cele paraolimpice, azi o sa o bag pe aia cu canoe: 1829; prima regata intre celebrele universitati Cambridge si Oxford se desfasoara, pe ploaie, cum e normal in UK.
1865: Tristan si Isolda, opera de suflet a lui Wagner, are premiera in Munich... voi ati vazut-o, careva? Asa ziceam si eu...
1915: O stire care va bucura intreaga populatie feminina de pe TPU, deci eu zic sa o declaram stirea zilei: faimoasa organizatie din American Pie, recte Girl Scouts, e infiintata azi.
1945: O inventie japoneza reusita, kamikaze-ul, are azi momentul ei suprem de glorie, asta pana a fost perfectionata de Osama bin Laden: distrugatorul american William D Porter ( willie Dee) e scufundat de un pilot kamikaze.
1972: stai sa bag si o stire beton din muzica: Elvis Presley inregistreaza azi celebrul album live din Madison Square, NY. Pun pariu ca pe-asta l-ati vazut toti, de impartea "Regele" batiste transpirate la fane... si transpira, ca era gras ca Paunescu, ha, ha.
1977: Si o stire pentru iubitorii de Android: primul Apple II e vandut (sper ca nu lui Bill Gates).
1985. Computere avem, ce urmeaza? ah, da, Coca Cola anunta ca revin la formula lor magica de 99 ani vechime... ce drequ' o-r fi baut astia pana atunci?!
Tot azi, si tot 1985, stirea pe care eu o consider cea mai faina: agenturili franceze arunca in aer barcuta pacifista Rainbow Warrior, a lu' Greenpeace. Long way to go down, folks!
1991: Un serial emblema al noii generatii de scenaristi hollywoodieni, Twin Peaks, are premiera pe ABC-Tv.
1997: apare si MTV Movie Award, pentru prima data... gata, am terminat, restul e discoteca!
Deci sa punem si o intrebare S/F, sa am motive sa postez peste padurea in flacari a lu' NOname:
Stie cineva, carbunii aia de la Metro, de e de fapt lemn ars, din ce specie de copac au fost, la origine?

5 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Nuc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dragos9234):

Cum naiba sa fie nuc?! Ala e scump tare, e lemn de esenta nobila... eu credeam ca fag.

| dragos9234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci salcamhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Credeam ca stirea cea mai importanta e ca am gasit eu reteta perfecta pentru mancare de boia iute cu piper boabe pe un pat de varza dulce...mhmhm! M-ai dezamagit!

S-ar putea ca lemnul sa fie din copac nobil care a fost acum 250 milioane de ani si am uitať cum se cheama ca-mi mai pierd si eu memoria, poate stii tu, ala cu efemeridele.

Lasa blondele in pace ca oricum nu te baga in seama ca circula zvonul pe site ca ai anumite probleme care vin precoce la unii masculi care se cred gheparzi big grin.

| Briana0201 a răspuns:

Si eu cred ca ii salcam