Baga la pacanele si isi cumpara alcol... de unde sa stim noi? Poate`s pentru intretinerea blocului(vopseste aia, tencuieste aia, repara aia, etc.), idk
Aici depinde de bloc. De exemplu daca aveti lift se plateste mentenanta lui. Apoi becuri pe casa scarii, femeie de serviciu daca aveti. Noi de exemplu cand aveam femeie de serviciu dadeam 40 lei / locuinta. Totodata cu cat sunteti mai putine apartamente pe scara, cu atat mai mare e costul/apartament. Cand platesti banii poti intreba exact unde se duc, administratorul stie cel mai bine care sunt cheltuielile lunare.
Am avut o problemă, am aruncat niste fructe stricate și fără să ne dăm seama punga a picurat și noi nu am observat. Am găsit astăzi un bilețel în ușă în care eram amenințate "vom lua măsuri, noi plătim bani și curățam pe jos" spunea ceva de genul. E o mizerie pe holul ala și dintre toate petele existente + scuipatul nelipsit, au văzut petele noastre. Pot să ne facă ceva?
Legal vorbind, nu. Am avut si eu biletele de N ori si probleme de genul asta. Cel mai bine e sa fii docila si sa faci cum zic ei, ca nu vrei sa iti pui vecinii in cap. Asa e viata la bloc. Eu una incerc sa nu interactionez cu ei decat cand e efectiv nevoie, cel mai urat e sa te ai rau cu vecinii, ca nu ai sa ai parte de pace.