anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pot sami vand apartamentu daca nu e izolat termic?

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti sa-l vinzi, daca gasesti un cumparator. Nu este interzisa vanzarea apartamentelor neizolate. Cred ca te gandesti la certificatul de performanta energetica, care trebuie furnizat cumparatorului, in baza Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor. Cumparatorul poate renunta la acesta, lucru ce se mentioneaza in contractul de vanzare-cumparare. Numai bine!

| erasier a răspuns (pentru Ioandelasal):

Mersi frumos auzisem ceva in ca eu stau in barsov si auzisem despre o lege de la primarie cum ca apt. neizolate nu vor putea fi vandute

| crmr a răspuns:

Mi se patre normal ca poti sal vinzi izolatia daca vrea poa sa si-o puna singur

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru erasier):

S-ar putea sa fie o hotarare a Consiliului local Brasov, daca este asa s-ar putea sa fie pe site-ul oficial al Primariei Brasov.

| erasier a răspuns:

De ce as pune pret mic daca am investit 10000 de euro in el?

| Sabin91 a răspuns:

Se poate, dar cineva a raspuns clar.@ioandelasal

| erasier a răspuns (pentru Sabin91):

Mi se pare ca e o hotarare de la consiliul judetean trebuie sa vb zilele astea cu un notar

| erasier a răspuns (pentru Ioandelasal):

Pe site nu specifica nimic de genu asta la primarie este de la consiliul judetean

| tzintar a răspuns:

Desigur ca da.

| CostacheSabina a răspuns:

Da, poti sa-l vinzi dar nu vei primi la fel de multi bani ca la unul izolat termic.

| Madalina7944 a răspuns:

Salut, izolarea termica a apartamentului nu are legatura cu vanzarea apartamentului. In cel mai rau caz, poate iei mai putini bani...

Nu poti vinde apartamentul daca nu ai un certificat energetic.

Pentru mai multe informatii: http://www.certificatbucuresti.ro