| 0x11111051 a întrebat:

Sa cumperi un apartament in Bucuresti, sau o insula in mare, ca tot atitea bani platesti... Dvs ce ati alege?

7 răspunsuri:
| Johndoe2023 a răspuns:

Categoric o insula in mare

| floryynnel a răspuns:

Daca ar fi aceeasi suma, as alege apartament in Bucuresti(de preferat prin centru)
Daca insula va disparea( vulcani, uragane sau nu mai vrea iisus sa am insula acolo) apartamentul din Bucuresti tot acolo va fi. In plus, daca copii mei vor ajunge rau, vind apartamentu si 2-3 generatii o duc bine.

| 0x11111051 explică (pentru floryynnel):

Dar dacca Iisus nu va vrea sa ai apartament in centru? ))

| floryynnel a răspuns (pentru 0x11111051):

Pai pe insula imi vede mai usor pacatele, in centru poate ma confunda laughing

| 0x11111051 explică (pentru floryynnel):

Nu de ex, cresti, te faci un bussinessman, ai o afacere uriasa. Iti cumperi o insula de vreo 120.000 de eur, si te duci cu prietenii la un foc de tabara, la pescuit, sau de ce nu, la plaja ^__^

| RandyMarsh a răspuns:

Salut!
Insula.
Si as mai strange d'-un apartament si l-as cumpara si pe Bear Grylls, ca sa nu mor in 3 zile...

| carla2010 a răspuns:

E o adevarata nebunie sa iti iei o noua locuinta. Serios vorbind, fara comparatii aberante. Apar intrebari de genul casa langa Bucuresti, apartament in bloc vechi sau nou, la ce etaj, etc. Incerc sa fiu la curent cu preturile in imobiliare, ma documentez cu privire la aceste detalii pe http://www.gimo.ro/articole.php si cand o sa fiu eligibila pentru credit, imi iau apartament. Cum imi place sa merg mult cu masina, n-as alege insula (mergand pe comparatia ta), nu vreau sa ma limitez la bac :) Din Bucuresti, merg in orice oras, orice tara vreau, cu masina, pe drumurile astea jerpelite pe care le avem