Ce a ajuns si TPU asta.
O femeie care vrea sa isi faca o viata mai buna si are nevoie de niste sfaturi la inceputul unei modificari majore sa fie luata la pwula de un copil de pe net care crede ca viata e ca in videourile pe care le vede el pe Youtube.
Stii ca e ilegal sa vinzi produse alimentare fara autorizatie nu?
Mda, cam așa este.(
Păcat că unii nu sunt capabili să înțeleagă acest lucru
Vorba aia. "e mai ușor a arunca cu rahat în cineva pe care nu-l cunoști decât să înțelegi problema reală"
Într-adevăr platforma asta ar fi bine de închis.
In orașele mari chiria va fi întotdeauna astronomică. Daca vrei ceva pamintesc, încearcă în zonele limitrofe orașului. Ai șanse mari să găsești acolo.
Eu foarte usor sa pari superios si sa judeci lumea din spatele tastaturii laptopului cumparat de parinti.
Dar e foarte greu sa ai bun simt si sa ajuti lumea.
Nu fi prost. Macar taci cand te ia gura pe dinainte. Daca tie mami si tati ti-au dat mereu bani in lumea reala lumea are probleme si nu au nevoie de arogantele tale.
Nu am mai citit dupa prima propozitie ca scrii prostii. Daca munceai pentru bani intelegeai cat de greu se fac, lasa-i prostiile cu Youtube si alte rahaturi.
Adică cum unde? Sunt prețuri de oraș metropolă. La periferie sau în suburbii. Dacă nu vrei prin agenție, sunt situri locale cu oferte.
Acu ceva timp ce certai cu unul pe aici și îi explica-i că faci bani din teme ai tuns iarba. Acum brusc faci din dropshipping.
Pe langa ca ești nesimtit și te iei de oamenii care mucesc din greu cu realitățile vieții ești și un mare mincinos.
Mergi in cartiere de la marginea orasului,acolo sigur preturile is altele mai de astea de riuri nu de pamint
Ori stai la sat in apropierea orasului,aia e folosesti masina,autobuze ce mai sunt pe acolo. Oreturile la chirii is diferite,fctiue de zona,de cladire de cit de noua este asau veche,deci nu peste tot in acel oras chiriile is nepamintene. Daca lucreaza barbatutau,mai lucri si tu,o sa fie bine,o sa aveti bani si de chirie,dar cauta cum am zis la marginea orasului,sau in sate apropiate de oras.
Daca vrei sa stai in zone mai bune,daca vrei sa stai in cladiri mai noi,daca vrei sa stai mai in apptm de calitate si pretu este mai mare.
Pe aici cine sa te ajute? TPU nu-i Germania,cei care intra pe aici,majoritatea locuiesc prin RO,deci slabe sanase sa gasesti cewva informatii.
Cauta la romanii ce is de ceva vreme acolo,aia stiu mai bine pe unde se gasesc si chirii mai normale.
Nu va intilniti romanii de prin Germania pe acolo? Stiu si eu pe Facebook, sau la un club ceva, la o biserica, asa stiu ca fac romanii care is pe afara.
Asa poti intilni romani si auzi, intrebi, asa afli multe chestii.Deci tu intrebi unde nu trebuie.
Nu e nimic gresit in a lucra 8 ore pentru 2000. Nu ai specificat ce anume dar presupunem ca sunt RON, in fine. Fiecare persoana are aptitudini si skilluri diferite, si nu toți ne-am nascut in aceeasi perioada. Poate peste 10 ani o sa rada altii de tine ca o sa fii afon la technologia care o sa apara "poate". Sincer nu ma intereseaza ce produci, cu toate ca tin sa cred ca habar na-i cu ce se mananca dropshipping-ul si esti un troll obosit.
O preț pămantesc vei găsi peste tot. Un preț pentru bugretul tău vei găsii doar sub pod. lol
Ba, ce sa zic, vad ca ai raspunsul la toate. Iti doresc sa te lovesti de aceleasi probleme cu care m-am confruntat eu si foarte multi romani plecati prin strainatate de la zboruri anulate, angajatori neseriosi, sa fii chemat la interviu si sa fii refuzat, sa trebuiasca sa iti platesti singur mancarea, sa fii dat afara de la munca pe nicio baza de superiori rasisti sau ca se inchide fabrica/pravalia si nu au bani sa mai plateasca angajatii si sa trebuiasca sa dormi in frig in gara cu drogati, hoti si oameni ai strazii in jurul tau, sa mergi la angajatori si sa iti promita un loc de munca, nu si o cazare sau o cazare in conditii subumane, sa dai sute de euro pe hoteluri in speranta ca gasesti ceva, sa ai o urgenta medicala si sa nu te ajute nimeni sau sa mergi 15-30km zilnic pe bicicleta noaptea cu sacose grele in bezna totala prin padurile din München doar ca sa iti faci cumparaturile pe ziua aia dupa ce termini programul de munca. Poate daca ai iesi putin si ai face o tura prin Europa ti-ai da mai repede seama ca unui roman, in general ii este mult mai greu din punct de vedere financiar decat unui neamt, francez, spaniol sau italian si ca nu oricine isi permite chirii de 1500 euro in Berlin, pentru simplul fapt ca nu sunt joburi cu salarii mari pentru toti, iar daca vrei sa reusesti trebuie sa muncesti 24/24, sa inveti o limba straina sau mai multe, un skill nou sau mai multe si chiar si asa abia sa te descurci de la luna la luna pentru ca inflatia creste si apar tot felul de probleme neprevazute.
Tu vorbesti aici din povesti sa vindem apa, pai stiu pe unii care munceau si dupa program vindeau droguri ca sa faca niste bani in plus si tot abia se descurcau, pentru ca traiul e mult mai scump in vest.
Poti sa fii tu antreprenorul lui Peste, orice pravalie vrei sa iti deschizi ai nevoie de autorizatii si trebuie sa platesti taxe.
Sunt multe chestii pe care nici nu le poti anticipa, multe riscuri pe care trebuie sa ti le asumi care iti pot pune in pericol afacerea, deci nu mai vorbi din auzite, ca in realitate nu e mereu cum te astepti tu sa fie si pana nu te lovesti de ele, crezi ca e totul asa simplu, bati din palme si faci banii, dar nu-i asa.
E usor sa judeci din exterior, dar pana nu esti tu in pielea personajului, nu ai cum sa stii cat de greu e.
DANIEL17101998 întreabă: