Si intrebarea care ar fi? De unde sa stim noi cate camera vrei tu sa faci? Deci daca asta ar fi intrebarea e ca si cum ai intreba pe noi ce sa maninci, ori daca sa maninci sau nu asta e fix problema ta, tu stii cate persoane sunteti, ori cati or sa stati in acea casa si etc.
Sa faci etaj este un moft, o tampenie, parerea mea.Casele cu etaj au fost facute nu ca ar fi mai bune, sau mai stiu eu ce alte motove, casele cu etaj au fost intial construite dintr'un singur motiv si anume lipsa de spatiu.Deci daca ai un teren f mic, nu ai loc sa iti ramana si de o alee, de stiu si eu cativa metri pentru ceva acolo, atunci faci casa cu etaj.
Daca ai spatiu destul, mai ales la tara nu vad rostu.Si tanar sa fii,copil sa urci si sa cobori scari pentru orice chestie,sa beau apa,sa maninc,sa mai stiu eu ce,toata ziua sus jos sus jos,prefer sa ma duc la sala sa fac sport casa este un loc unde trebuie sa te simti relaxat, sa te simti bine, asa ies afara alerg, sau ma duc la sala sa fac miscare.
Daca numa ai vrut sa ne arati ca iti faci casa e ok, gata am luat la cunostinta treci mai departe fa casa, dupa pune o poza pe aici sa vedem si noi
Living bucătărie si baie la parter, doua dormitoare si o baie in mansarda. Daca vrei îți pot trimite o schiță a unei case de acest gen.
Ar mai fi o casa pe parter cu doua dormitoare, baie si un open space, îți pot reconstitui schiță, dar nu mai stiu dimensiunile.