| AlexDorinel a întrebat:

Azi când am venit dintr-o dată în camera mea, m-am aruncat în pat și picioarele nu le-am controlat și s-a lovit unul de perete și s-a fisurat acolo cu o fisura de jumate de metru. Cum pot sa repar?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LPCTSTR a răspuns:

Singur nu poti repara, spune-le parintilor iar ei vor sti ce sa faca.

Răspuns utilizator avertizat
| LPCTSTR a răspuns (pentru AlexDorinel):

De reparat n-o poti repara singur, cu atat mai putin intr-un mod discret.

| Reghqen a răspuns:

Nu prea poți, vorbește cu ai tăi o să cheme pe cineva priceput în așa ceva și o să rezolve problema, dar sincer nu văd rostul să te arunci așa agresiv în pat laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Reghqen):

"par", nu pat, a vrut sa stea in maini si nu a putut controla picioarele laughing

| Reghqen a răspuns (pentru Cosmin86):

rolling on the floor

| Reghqen a răspuns:

Se plictisea și el, iar având niște picioare ca arnold nu s-a putut controla...

Bula
| Bula a răspuns:

Prostia ori doare, ori distruge, ori ambele.
Vorbeste cu parintii, poate au ceva vopsea de rezerva de la zugraveala, cu care se poate corecta fisura.
Daca nu, se poate acoperi cu vopsea asemanatoare (trebuie vorbit cu un zugrav) sau se poate acoperi cu ceva (un mobilier, o poza, tapet etc.), in functie de posibilitati.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Suna a rigips. Mai bine iei un cutter si improvizezi acolo niste rafturi integrate in perete. O tentativa esuata de a fi creativ, e mai iertabila decat o saritura in "păr", cu niste picioare neascultatoare-ucigase.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te-ai aruncat în pat probabil, căci litera r pe tastatură este lângă p.
Fisura este în zugrăveală? Ai crăpat peretele?

| darrio2007 a răspuns:

Daca e perete de ghips-carton nu poti repara tu. Doar sa pui un poster ca sa acoperi fisura.