Tigaia din mina unei bucatarese desavirsite. Degeaba e tigaia buna, daca cea care gătește nu știe să o facă...
20 de tigai?
''depinde de ce dimensiune ai nevoie!'' mie imi trebuie una mare sa imi incapa ouale in ea.
Cel puțin...
Da 20 și nu sunt multe având în vedere că unele le-am aruncat! Ți-am trimis link-ul îți alegi de acolo care e potrivita
Vezi sa iei una mare sa iti incapa ouale. Sa nu te zgarcesti ca data trecuta.
Cand m-am zgarcit data trecuta?
Ia zii cand m-am zgarcit data trecută?
Ai 30 de minute la dispozitie, pe urmă te blochez ca posibil esti unu de ăla ce comenteaza sa se afle in treabă fără rost
Depinde ce vrei sa faci cu ea, pentru carne cea mai buna este una din otel dar trebuie sa te ocupi putin de ea sa se formeze acel strat antiaderent, pentru oua cel mai bine e sa folosesti una antiaderenta. Cele din aluminiu sunt niste rahaturi, cele de fonta prea grele, cele de inox sunt mai greu de folosit, cupru e prea scumpa pentru ce ofera.
In cazul asta ia-ti una simpla antiaderenta si poti face orice in ea. Nu tine foarte mult dar nici nu sunt prea scumpe. Cele de fonta sau otel nu sunt bune pentru sosuri cu rosii, cele de inox si cupru sunt mai complicat de folosit, se va prinde mancare de ele daca nu stii foarte bine sa le folosesti.
Mersi,chiar o sa incerc
De fonta sunt cele mai rezistente la foc deschis și își mențin temperatura, celelalte se încălzesc repede dar la fel de repede se și răcesc!
Eu am o tigaie Tefal de 14 ani și încă o mai pot folosi încă 14 fără probleme cred ca aia ți-ar fi potrivita e din aluminiu negru dar e rezistenta și e și antiaderenta! Eu îți pot recomanda și altele dar alea sunt cu mult mai scumpe și nu țin atât de mult ca asta!
Un link ceva, sau cum o gasesc si cat costa?
Https://www.emag.ro/......DDDH0QMBM/ Aici găsești preturile difera depinde de ce dimensiune ai nevoie!
Posibil,dar in intrebare am mentionat si,, de ce?"
Schimb tigaile ca pe ciorapi, am tigai cu piatra car cica sunt mana lui dumnezeu, dupa 2-3 luni toate incep sa lipeasca.
Am un grill de fonta de mai multi ani si acum e la fel ca in prima zi.
Eu am intrebat de tigăi, nu de grill-uri
Asa ca nu are relevanță răspunsul, sorry
Grill am si eu de fontă ca doar nu o sa am de inox
Atunci ia cu piatra cu am eu sa ti se lipeasca oulae sa le racai cu spatula de plastic.
Ca și material o văd cea mai bună inoxul. Nu rămân urme pe oale/tigăi, se curăță relativ repede și nici nu prind miros. Dar observ că tu ai zis tigaie, eu mă gândeam la oale.
Observasem că și la cursurile de bucătărie, în acele școli/bucătării există numai material din inox. Explicația însă nu aș știi să ți-o ofer, dar ți-am zis, observ că inoxul se păstrează cel mai bine și e cel mai durabil în timp.