Schimb tigaile ca pe ciorapi, am tigai cu piatra car cica sunt mana lui dumnezeu, dupa 2-3 luni toate incep sa lipeasca.
Am un grill de fonta de mai multi ani si acum e la fel ca in prima zi.
Eu am intrebat de tigăi, nu de grill-uri
Asa ca nu are relevanță răspunsul, sorry
Grill am si eu de fontă ca doar nu o sa am de inox
De fonta sunt cele mai rezistente la foc deschis și își mențin temperatura, celelalte se încălzesc repede dar la fel de repede se și răcesc!
Atunci ia cu piatra cu am eu sa ti se lipeasca oulae sa le racai cu spatula de plastic.
Tigaia din mina unei bucatarese desavirsite. Degeaba e tigaia buna, daca cea care gătește nu știe să o facă...
Https://www.emag.ro/......DDDH0QMBM/ Aici găsești preturile difera depinde de ce dimensiune ai nevoie!
''depinde de ce dimensiune ai nevoie!'' mie imi trebuie una mare sa imi incapa ouale in ea.
Da 20 și nu sunt multe având în vedere că unele le-am aruncat! Ți-am trimis link-ul îți alegi de acolo care e potrivita
Vezi sa iei una mare sa iti incapa ouale. Sa nu te zgarcesti ca data trecuta.
Depinde ce vrei sa faci cu ea, pentru carne cea mai buna este una din otel dar trebuie sa te ocupi putin de ea sa se formeze acel strat antiaderent, pentru oua cel mai bine e sa folosesti una antiaderenta. Cele din aluminiu sunt niste rahaturi, cele de fonta prea grele, cele de inox sunt mai greu de folosit, cupru e prea scumpa pentru ce ofera.