Ia zii cand m-am zgarcit data trecută?
Ai 30 de minute la dispozitie, pe urmă te blochez ca posibil esti unu de ăla ce comenteaza sa se afle in treabă fără rost
In cazul asta ia-ti una simpla antiaderenta si poti face orice in ea. Nu tine foarte mult dar nici nu sunt prea scumpe. Cele de fonta sau otel nu sunt bune pentru sosuri cu rosii, cele de inox si cupru sunt mai complicat de folosit, se va prinde mancare de ele daca nu stii foarte bine sa le folosesti.
Ca și material o văd cea mai bună inoxul. Nu rămân urme pe oale/tigăi, se curăță relativ repede și nici nu prind miros. Dar observ că tu ai zis tigaie, eu mă gândeam la oale.
Observasem că și la cursurile de bucătărie, în acele școli/bucătării există numai material din inox. Explicația însă nu aș știi să ți-o ofer, dar ți-am zis, observ că inoxul se păstrează cel mai bine și e cel mai durabil în timp.