| maphiotul a întrebat:

Salut
Care tigaie credeti ca e mai buna si de ce? (pentru aragazul normal,pe gaz)
Mă refer la o comparație doar dintre tigăile de aluminiu,cupru, fonta sau inox.Care din cele patru?
Mersi

39 răspunsuri:
| maphiotul explică (pentru iulia0514):

Daca o iau care mi-ai recomandat-o tu, o sa o iau oricum varianta urmatoare ca marime
Apropo, de ce ai peste 20 de tigăi si nu ai intrebat prima data ca mine pe TPU care e cea mai buna? laughing

| maphiotul explică (pentru anonim_4396):

Ia zii cand m-am zgarcit data trecută?
Ai 30 de minute la dispozitie, pe urmă te blochez ca posibil esti unu de ăla ce comenteaza sa se afle in treabă fără rost

| cristi202 a răspuns (pentru iulia0514):

Eu ziceam că sotia mea are multe 5... Se pare că nu e așa. happy
Ai și Doubletta?

| Dismally a răspuns (pentru maphiotul):

In cazul asta ia-ti una simpla antiaderenta si poti face orice in ea. Nu tine foarte mult dar nici nu sunt prea scumpe. Cele de fonta sau otel nu sunt bune pentru sosuri cu rosii, cele de inox si cupru sunt mai complicat de folosit, se va prinde mancare de ele daca nu stii foarte bine sa le folosesti.

| maphiotul explică (pentru Dismally):

Ok.thanks

| iulia0514 a răspuns (pentru maphiotul):

De ce as întreba aici? Nu vad rostul, ma duc în magazin ma uit și cumpăr ce-mi convine eu știu cel mai bine de ce am nevoie și pentru ce! Poate îmi place sa joc ping-pong cu ele laughing

| iulia0514 a răspuns (pentru cristi202):

Da! Am 2 una am primit-o cadou și cealaltă am cumpărat-o eu acum câțiva ani nu-mi aduc aminte exact de unde dar e geniala îmi place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca și material o văd cea mai bună inoxul. Nu rămân urme pe oale/tigăi, se curăță relativ repede și nici nu prind miros. Dar observ că tu ai zis tigaie, eu mă gândeam la oale.

Observasem că și la cursurile de bucătărie, în acele școli/bucătării există numai material din inox. Explicația însă nu aș știi să ți-o ofer, dar ți-am zis, observ că inoxul se păstrează cel mai bine și e cel mai durabil în timp.

| maphiotul explică (pentru anonim_4396):

De acord