Pest repeller nu cred că merge la bloc. Gândacii vin de la vecini. Dacă nu se face dezinsecție in tot blocul te chinui degeaba.
Buna,
Este ok Regent si Taifun.
Chiar sunt eficiente.
Pui intr o sticla de jumatate de kilogram cu apa si dizolvi.
Nu impreuna, separat, fiecare solutie in alta sticla.
Apoi pui intr-un pulverizator si dai pe margini si pe unde consideri.
O perioada nu vei mai avea probleme.
Apoi cand reapar repeti operatia.
Bafta,
Nu e bun de nimic. Mergi la fitofarmacie și o să-ți recomande acolo o soluție.
Pest Repeller (dispozitiv de alungare a dăunătorilor): Dispozitivele de alungare a dăunătorilor care se conectează la priză emit ultrasunete sau unde electromagnetice care sunt inofensive pentru oameni, dar deranjante pentru gândaci și alte dăunătoare. Aceste dispozitive pot fi o opțiune eficientă pentru a descuraja gândacii să se apropie de garsoniera.
Sau chiar poți utiliza capcane de lipici Capcanele de lipici sunt o metodă non-toxică de a captura și elimina gândacii. Plasați capcanele în zonele în care observați activitatea gândacilor.
De gandacii de bucatarie se poate scapa DOAR prin dezinsectia completa (in 2-3 randuri! ) a intregului bloc, eventual si a blocurilor invecinate infectate (TOATE apartamentele, in acelasi zi! )!
Vorbeste cu administratorului, sa cheme o firma specializata pe dezinsectie, sa organizeze operatiunea!
Am avut asa ceva si stateau gandaceii in spatele aparatului. Nu te sfatuiesc sa iei.
Buna.Degeaba ii alungi daca problema este la nivelul blocului de locuinte colective.Adica, vor pleca pentru o vreme, dar cel mai probabil vor reveni din alte apartamente cand se plictisesc.
Gel la seringa ai folosit? E concentrat si se da pe la colturi:
https://www.emag.ro/search/gel+gandaci
Singura solutie este dezinsectia intregului bloc. Cand spun "intregului" ma refer si la subsol. Altfel, ei migreaza cu usurinta intre apartamente. Nu ii alunga nici un repeller sau altceva.
Este o injecție care este foarfe bună. Se pune pe la colțuri câte puțin și își face treaba. Atenție sa fie animale domestice care sa lingă avea soluție. Eu o iau din magazinele de mâncare pentru animale dar găsești și pe net. Este o injecție într-un ambalaj mov, îți spun într-un alt comentariu numele
anonim_4396 întreabă: