| Pasiunepentrumasini a întrebat:

Salut.
Husqvarna 120 mark 2 sau Stihl 170 M_S?
Care are mai mult suflet in ea?
Va roooog răspundeți sincer.
Numai cunoscatorii sau care au deținut ambele modele!
Multumesc!

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Care e mai buna la ce anume? Asa ca idee mai buna este Stihl la orice capitol, Husqvarna nici pe locu 3 cred ca nu sta.
Dar despre cele doua motofierastraie Husqvarna are motoru mai mare nitel 38cm cubi, iar Stihl are doara 30.
Bara e de 18 la H pe cand la S e de 16, normal motor mare bara lunga si tot asa.
Dar ca si scula Stihl e mai buna,nu e vorba doara de firma,aia fac si lucruri mai bune.
Ambele sunt fierastraie pentru casa,deci acum depinde si ce bani ai tu,si daca e doara pentru casa alege pe aia mai ieftina,iti faci treaba si cu aia.
Personal eu as lua Stihl dar nu din asta pentru casa,as lua cea mai mica profesionala,dar cum am zis fiecare cu cel doare si ce bani are.
Ambele is cele mai slabe facute de ambele firme,slabe vorba vine, adica cele mai ieftine si cred si mai slabe ca performanta.
Ce zic eu, asta e ce garanteaza fabricantu, cand am zis ca sunt scule de casa, firma nu le garanteaza ca tai tu o padure zi de zi cu ele.
Dar asa ca idee am avut un echo din asta trotineta tot de casa si am taiat cu ea o padure laughing dar dupa s-a dus de suflet, dar am taiat si ditai stejarii laughing

| Pasiunepentrumasini explică (pentru relian):

Pai mie imi trebuie doar sa fac ceva treaba cu ea aici la tara(adica sa le tau lemnele) si ceva copaci mai subtiri sa tau din grădina cu ea!

regis
| regis a răspuns:

E greu sa gasesti pe cineva care a detinut ambele, deoarece sunt motofierastraie bube, ambele insa de hobby.
Cine a avut una, ori a mers pe aceeasi marca, ori a trecut la un model bmai mare.
Alege modelul card iti inspira mai multa incredere, la cd iti trebuie tie merge si un low cost, gen Ruris sau Micul Padurar.

| Pasiunepentrumasini explică (pentru regis):

Acum is pus le ruris pentru ca am o motocoasa de la ei si merge excepțional de bine
Are foarte multă putere și e de foarte buna calitate
Acum am auzit de firma O-Mac
Stii ceva despre produsele O-Mac
Ce tara le produce?
Caut pe google si nu gasesc

regis
| regis a răspuns (pentru Pasiunepentrumasini):

Pentru acasa e buna si un Ruris, mai ales daca nu te scot banii din casa.
O-Mac este tot o firma romaneasca, am un utilaj la serviciu produs de ei, dar nu prea am tangență cu el si nu stiu sa iti zic cat e de bun. Dar piese de schimb nu am cumparat pentru el, deci as zice ca e fiabil.

| Pasiunepentrumasini explică (pentru regis):

Pai nu prea ma scot banii din casalaughing
Am auzit ca Ruris este românească cu motor japonez
Si ce e japonez e bun
Ambele motoare(TEZ si Khumma) is japoneze
Am o motocoasa ruris cu motor TEZ si tot m-am gândit că românii ăștia cum de scot motoare asa puternice
Si ieri am aflat ca Ruris are motoare japoneze

Întrebări similare