Cu siguranța! Un răspuns sigur îl găsești la băieții din Dedeman sau Hornbach, ei îți pot recomanda o lavabila foarte bună.
Curăță bine pereti încât să fi sigur ca nu va mai rămâne praf sa alte tâmpeni si dupa zugrăvește, o sa iasa fain.Si mie mi s-a întâmplat.asta, am făcut mici la tigaie în bucătărie si am plecat la scoala Si cand m-am intors era sa fac un infarct. Toate cele bune!
Exista modalitate de a scapa de acel miros, chiar si fara re-zugravire: chimic, prin neutralizare.
Mergi la magazine (in special cele chinezesti) unde se vind spray-uri aerosol (cu diferite mirosuri) pentru camere. Intrebi de SPRAY ANTI-TABAC si cumperi 1-2 flacoane (costa cca 6 lei/bucata).
Acasa, in incaperile patrunse de miros, suflii mai indelungat, de 5-6 ori in aer, in diferite directii (la inaltimea capului, spre tavan), dupa care iesi repede din camera.
Lasi camera timp de cca o ora inchisa, dupa care o aerisesti bine.
Procedura se va repeta cu toate incaperile patrunse cu miros, iar la nevoie se poate repeta de 1-2 ori.
Mirosul de ars va disparea sigur din locuinta.
Foarte curios.
La mine (si la altii) functioneaza foarte eficace.
Daca suflu intr-o camera unde au fumat mai multe persoane timp de mai multe ore sau bucatarie unde s-a ars mancarea (inclusiv carnea!), dupa 4-5 suflari mai lungi deseori nici nu mai trebuie sa dau inca un rand, mirosul dispare complet.
Incearca de la alt producator (de exemplu de la Erytro), cu 5-6 suflari de 3-5 secunde, in directii diferite (in fiecare incapere de 15-20 mp. Daca incaperea este mai mare, atunci se mareste raportat.
Le-am facut si eu o astfel de bucurie parintilor mei, acum multi ani in copilaria mea. Mama biata de ea a inceput sa planga cand a intrat in casa. Stiu ca a spalat foarte bine peretii si apoi a dat vreo 3-4 straturi de var pana s-a acoperit negreala si a disparut mirosul, pe atunci nu erau asa multe variante de vopseluri cu putere de acoperire. Sunt foarte multumit de Aeria Gold all-inclusive are putere mare de acoperire si se curata usor. In plus are un miros de curat, de steril, nu stiu exact cum sa spun.