Ce poti sa faci, asta e viata la bloc.Acolo poti ca sa pui spuma pentru fixat geamuri sau niste ghips indesat acolo.Cred ca au pus parchet si au spart bordura de langa tevi, care imprejmuia tevile.Inainte sa pui adezivul sa intepenesti tevile cu ceva altfel cand le misca se strica izolatia
Mai mare taran ca tine, nu am vazut. Te lauzi ca ai trait toata viata la bloc dar de fapt nu stii nimic despre asta.
1. Oamenii or fi facut curatenie in apartament. Este absolut normal. Iar la tarani (taranii adevarati, nu cei ce si-au lasat opincile la bariera orasului, ca sa para domni, ca tine) pretuiesc igiena.
2. De cand a fost construit blocul ala si pana acum, tu oraseanul, nu ti-ai zugravit apartamentul? Nu ai infundat golurile din pereti? Acolo bagi niste ciment, glet sau altceva ce se foloseste la zidarie. Apoi, daca trebuie sa-ti spun eu, mai dai si cu niste var ca sa nu fie diferenta de culoare.
Mergi la vecinii de deasupra ta si spune-le calm, ce s-a intamplat.
Astuparea gaurii siizolarea fonica se rezolva foarte usor si ieftin: secumpara o spuma adeziva (20 lei), folosita pentru izolare termica si fonica in jurul geamurilor si usilor.
Se sufla spuma in gaura aparuta dintre nivele si se lasa 24 ore la dilatat si uscat.
Dupa definitivarea marimii, spuma suplimentara se taie cu un cutit ascutit sau cu un cuter.
La nevoie se poate gletui si vopsi /zugravi (daca deranjeaza la vedere).
Imi cer scuze pentru raspunsul meu inpropriu, dar vezi tu, ..Chestiunea in speta pe care o descri, este atat de simpla incat nu necesita o intrebare pe TPU!
Sper ca ma poti ierta pentru scaparea mea Mylord!
anonim_4396 întreabă: