| Andri123 a întrebat:

In viitor vreau să-mi modernizez casa si o sa am un buget de 25.000 de euro. In ce costa această modernizare? Mobilarea din nou A celor 7 camere/din 9, construirea unui etaj cu 4 camere (momentan nu exista etaj).Bun trec direct la subiect, casa este putin semidecomandata si as vrea sa chem un arhitect pentru design sa ma ajute cu niste sfaturi de mobilare.Cat costa un arhitect? Credeti ca imi ajung cei 25.000 de euro?

6 răspunsuri:
| Orgggg5 a răspuns:

Bun. Ai proiect pentru ridicarea etajului?

| johnnny123 a răspuns:

Vrei sa construiesti un etaj cu patru camere si sa mobilezi/renovezi alte 7 camere, totul cu 25 000 de euro?

Pai cu cat crezi tu ca o sa construiesti etajul ala, cu 100 de euro/mp?

Constructia unui etaj nou, care presupune binenteles si un acoperis nou, te va costa cel putin 500 de euro/mp la rosu si cel putin 700 de euro/mp la alb. Daca etajul are 60 mp, rezulta ca doar asta te costa 42 000 de euro.

La care mai adauga inca cel putin 1 500 eur/camera pentru o mobilare decenta si o zugraveala.

| Andri123 explică (pentru Orgggg5):

Nu,peste 2 ani o să mă apuc.

| Andri123 explică (pentru johnnny123):

De 45.000 de euro imi ridic casa cu etaj de la 0. Un amic a dat sa construiască un etaj cu tot cu mâna de lucru si 4 camera 10.000 de euro.

| johnnny123 a răspuns (pentru Andri123):

Ok, atunci construieste-ti cu 200 de euro/mp, daca vrei ca peste 5 ani sa o construiesti din nou... Mult succes.

regis
| regis a răspuns:

Nu exista o limita la costul amenajarilor interioare. Suma de 25000 poate fi suficienta pentru ridicarea unei case, dar poate fi cheltuita in renovarea unei bucatarii sau unei bai.