Lenor e cel mai fain. ala albastru simplu miroase cel mai frumos si tine cel mai mult. eu zic sa luati un uscator din ala cu picioare, ca o masa. asa hainele se pot usca in aer cum ar veni si nu pe scaun sau unde le puneti. si nu mai prinde miros. si lenor e cel mai ok. il gasesti peste tot! la orice magazin. si usca hainele separat, nu le pune pe scaune si alte suprafete!
Avem si uscator d-ala cu picioare, iar cateva le mai uscam pe calorifer. si Lenor foloseste dar galben, oricum multumesc.
Nu stiu la ce te referi cand spui ca, citez: "aveau un miros placut cand nu erau pe o anumita persoana, iar cand erau pe o anumita persoana, mirosul nu persista". Posibil ca acea persoana la care te referi, transpira mult, iar transpiratia ei avea miros urat.
In aceste conditii, pentru a fi evitat mirosul urat, este bine sa stii ca, acest miros vine de la dezvoltarea unor anumitor bacterii, ce pot fi contracarate cu solutie de bicarbonat de sodiu alimentar (o lingurita la un pahar mic cu apa), cu care se va da sub brat si se va lasa sa se usuce si doar dupa aceea se va folosi un deodorant.
Se mai poate folosi, tot pentru prevenirea mirosului neplacut de transpiratie, ALAUN, adica acea piatra cu care se opreste sangerarea (folosita de obicei la barbierit).
Si eu usuc iarna rufele in casa pe uscator, dar tin fereastra intredeschisa (am geamuri termopan) si asa ca, mai intra si aer proaspat in locuinta, atunci cand usuc rufele, si chiar daca nu folosesc balsam, rufele mele au miros de proaspat.
Un pliculet de bicarbonat de sodiu alimentar desfacut absoarbe mirosurile neplacute chiar si in frigider/baie/camara/sertare/dulapuri. NU INFLUENTEAZA CELELALTE PRODUSE DE SPALAT/PARFUMAT/INPROSPATAT/APRETAT.Un pliculet cu ceva asemanator gasesti cateodata in pantofii/ghete/pantofii de sport(Adidasi)/cizme etc cand le cumperi.Dar trebuie schimbat la 2-3 luni daca e plic mare! Chiar daca e deschis poti sa-l pui intre haine de preferat sprijinit de laterala si usor deschis.NU-TI FACE GRIJI DACA SE IMPRASTIE! SE CURATE USOR DEPE ORICE SUPRAFATA S-AU MATERIAL TEXTIL.Eu il folosesc si in contextul spus mai sus functioneaza! INCEARCA DACA NU MAI ALTE SOLUTII.
Foloseste lenor.e adevarat ca daca le intinzi prin casa tot miros inchis..cred k ar fi bine ca indiferent de vreme sa le lase vreo 2 3 ore la aer...chiar dk nu se usuca..la mine functioneaza
Vroiam sa zic ca mirosul din haine nu persista, asta era tot ce vroiam sa zic
Nici nu cred ca este bine ca mirosul de detergent ori de balsam sa se pastreze mai mult timp.
De obicei schimbam lenjeria si hainele atunci cand nu mai au miros de proaspat si oricum dupa ce ne spalam folosim deodorant, care poate face ca persoana in cauza sa aiba un miros placut. Eu am scris si despre faptul ca, sunt persoane care transpira mult si al caror miros greu se instaleaza, chiar si dupa o ora de purtare a unui obiect de imbracaminte, in cazul in care transpira si atunci, cu toate ca este proaspat spalat, lucrul respectiv, trebuie sa fie schimbat.
Cred ca sfatul meu poate fi util, in cazurile la care m-am referit.
Un gand bun si o duminica frumoasa in continuare.
Nu le intinde imediat? aveti nevoie de masina cu uscator daca n-aveti spatiu de intins.si daca foloseste ariel lichid nu mai trebuie balsam ca miroase super.