| Paul_Samuel_1999 a întrebat:

știe cineva daca se poate face mobila la comanda la Casa Rusu și dacă da nu știți în cat timp ar ajunge?

9 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Știi cine ar putea să-ți răspundă cel mai bine de pe planetă la întrebarea asta?

https://www.mobilacasarusu.ro

| Sonia822 a răspuns:

Nu, se poate alege din produsele existente. Iar la Lem`s sunt mai frumoase, la preturi similare (parere personala) Le au modulare, adica la fel, mai mungi, sau mai scurte, care sa se apropie de dimensiunile peretelui. Mai putin cele de bucatarie.

| sierra1 a răspuns:

ăia nu fac la comandă nimic. Alegi eventual din ce au, culoare sau alte chestii mărunțele

| Paul_Samuel_1999 explică:

Ok mersi mult de răspunsuri, tuturor!

| Paul_Samuel_1999 explică (pentru Sonia822):

Ok, și nu știi, la ei se poate face la comanda? Gen unele mici modificări, la birou mi-ar placea sa aiba sertar pentru tastatura și multe nu au, oricum mersi

| Sonia822 a răspuns (pentru Paul_Samuel_1999):

Din cate stiu, nu. Dar intra pe Dedeman, sau mergi fizic in magazin, au acolo birouri diferite dimensiuni, cu sertar pentru tastatura, pe glisiere.

Ok și scuze că te mai deranjez, dar nici la Laguna?

| Sonia822 a răspuns (pentru Paul_Samuel_1999):

Eu sunt din Bucuresti, aici Laguna vinde gata facute, si in special pentru baie. Cei care le fac pe comanda nu prea au showroom, lucreaza ``pe recomandari``, au pagini de Facebook cu poze de la clienti, si un atelier tip depozit, unde lucreaza ei. Preturile sunt duble, pentru ca nu pot obtine discounturi mari de la furnizor, doar marile magazine isi permit sa achizitioneze cantitati industriale de materie prima, si primesc pret pentru cantitate. Evident, vand mai ieftin. E unul dintre motive.

Ok mersi mult