Întrebare recomandată | Mihai81 a întrebat:

Trebuie sa-mi pun termopane si nu reusesc sa gasesc o firma serioasa! Am tot vorbit cu prieteni care si-au pus si toti sunt nemultumiti de calitatea lucrarilor sau garantie. astept sfaturi!

Multumesc.

18 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Orasul?

| lpavel a răspuns:

Daca esti asa pretentios nu vei gasi niciodata! Sau iti poti pune tu singur atunci nu o sa dai vina pe nimeni! Nu cred ca exista cineva care sa munceasca perfect fara nici cea mai mica greseala!
Parerea mea sa mergi la orice firma care doresti si vei vorbi cu ei detaliile + vei asista la instalare ca sa nu ai pretentii iar instalatorii vor face exact cum vrei! Se poate discuta cu ei de pretentiile tale, si eu mi-am pus termopane dar eu sunt multumit... Bafta!

| Mihai81 explică (pentru Mihaela1964):

Scuze, orasul este Bucuresti.

| SorinBadea a răspuns:

Cred ca nu conteaza foarte mult daca firma e cunoscuta sau nu, cel mai mult conteaza parerile cunoscutilor. Eu asa am facut, mi-am instalat termopane cu o firma recomandata de un prieten (sper sa nu fie vreo problema - firma se numeste ideal-termopan), este o firma mica dar m-au respectat, au pus termopanele asa cum am vorbit initial, eu am comandat profil pvc rehau cu geam tripan, ceea ce-ti recomand si tie, izoleaza foarte bine. Daca esti interesat arunca un ochi si aici: www.ideal-termopan.ro sa-ti faci o idee. Apropo, sa nu uiti de plasele de insecte, cele mai bune sunt cele pe rulou.

| Mihaela1964 a răspuns (pentru Mihai81):

Imi pare rau ca nu te pot ajuta, din Ploiesti as fi putut sa recomand o firma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mihai,eu lucrez in domeniu de 10 ani, in Ploiesti.Trimite un sms cu numele tau si iti promit ca te sun si vorbim.O seara buna.

| darielle a răspuns:

Eu mi-am pus termopane acum 3 ani și i-am chemat pe cei de la REHAU. Au fost chiar serioși. Deci îi recomand!
Numai bine! Pa pa!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi și cere termopane "patru anotimpuri", sunt bune.
O firmă care se respectă, are așa ceva. Nu alerga pe geamuri care are "4-6 camere" că și prețul crește în funcție de camere, ci calitatea geamului propriu-zis.
Pa, pa.

| Trololoolololool a răspuns:

Qualidra sau ceva de genu... am termopanele de 10 ani aproape si nu au nici o zgaritetura

| Bijuterii_Tyara_1987 a răspuns:

Salut Mihai,
Şi eu am montat termopanele rehau tot cu www.ideal-termopan.ro şi sunt f mulţumită. Sunt montate deja de 8 ani şi sunt in stare f bună. Oricum ei îţi asigură şi grantie şi reparatii termopane daca ai nevoie. Www.ideal-termopan/reparatii

| Nicola_Viorel_1977 a răspuns:

Salut Mihai. Vreau sa-ti dau si eu cateva sfaturi (daca te mai intereseaza termopanele). Pentru "termopane" ai nevoie de: tamplarie (rama)+geamul termopan+echipa de montaj. Este foarte important ca rama sa fie executata cu profile de buna calitate (ex: Rehau; Veka; Trocal). Din cate cunosc eu piata cel mai bun raport CALITATE/PRET il gasesti la producatorii de Rehau. Geamul termopan are o mai mica importanta (Lowe; 4 Anotimpuri).In fine este important ca echipa de montaj sa execute lucrarea corespunzator. In general mai toti isi fac treaba cum trebuie (prietenii tai au fost ghinionisti daca sunt toti nemultumiti). Sunt lucruri ce pot fi remediate in general; rareori exista situatii iremediabile. Succes.

| tr3ig a răspuns:

Casa noastra daca ai asa ceva la tine in oras

| Petripetri a răspuns:

Daca te ajuta parerea mea este urmatoareaa : le comanzi direct de la aplast (cel mai bun pret) si montajul il faci separat eu asa fac de 8 ani. cand am 2ua geamuri le fac eu cand sunt multe le comand la aplast care au linie de productie total automata daca esti din Bucuresti si le comanzi le montam noi www.executie-termopane.ro

| alexgamma a răspuns:

Preturi producator pe www.gamma-solution.ro
Va oferim toate solutiile de care aveti nevoie pentru ferestrele casei dumneavoastra.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

| alexgamma a răspuns (pentru Petripetri):

Si cam cat e pretul la montaj separat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexgamma):

Cam 15 euro pe metru patrat

| Ursei_Marius_1988 a răspuns:

Daca vreti cele mai bune sfaturi despre ce va trebuie ca si termopane cei mai buni sunt cei de la WeltPlast acolo este un domn alex care cred ca noaptea numai termopane viseaza pe bune "le mananca pe paine" dupa 10 minute de vorbit cu el am intatat despre termopane ce credeam ca nu o sa invat niciodata. Am cumparat termopane de la ei si sunt extrem de multumit si de ele ca si termopane si de montaj. RECOMAND! http://weltplast.ro

| Dragan_Andra_1988 a răspuns:

Buna! In Bistrita recomand http://emitermopane.ro/ au si un calculator de preturi aproximativ si sunt prompti!