| Celodrix a întrebat:

Salut,

Vreau să achiziționez o bormașina.

"Țin să menționez că nu am mai lucrat cu o astfel de unealtă și vreau un exemplu bun, nu ceva ieftin care să se strice după 2 - 3 găuriri, ci una să țină și să nu fie complicată."

Am auzit că alea cu percuție ar fi bune dar acum habar n-am, nu am încercat să știu care e cum e.

Am nevoie de una să fie foarte bună la găurit beton dur și să nu mi se zvârcolească exagerat în mâini în timp ce găuresc.

Ce mi-ați recomanda? Buget până în 1500 RON Max.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Fii hotărât, vrei bormasină sau ciocan rotopercutor pentru beton? Asa ceva am eu dar o folosesc pentru gaurire in beton si zidarie. E buna, o am de aproape un an.

https://www.emag.ro/......DH6GJBBBM/

| Celodrix explică (pentru darrio2007):

De aia am întrebat, că nu știu diferența între ele laughing, pentru găurit în beton și zidărie, deci ciocan rotopercutor. Mersi.

| darrio2007 a răspuns (pentru Celodrix):

Da. E bună.

8 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

La Dedeman au de la Bosch, mica și compacta, prețul e pana in 400, o poți folosi și ca mașină de găurit și ca ciocan rotopercutor. Eu am spart betoane cu ea, dar am și însurubat cu ea, mai dificil asta fiind grea, dar a mers la nevoie. O am de vreo 10 ani, fără nici o reparație.

| gabicoo a răspuns:

Recomand Makita - fabricate în Japonia (te încadrezi in buget) sau Metabo - fabricate în Germania (depășești de două ori bugetul - dar sunt foarte bune)!
Bosh am avut - nu sunt rele, sunt mai ieftine, dar sunt fabricate în China. Dacă dai câte o gaură de trei ori pe an merge! Dacă vrei să o folosești mai des - nu recomand!

| maphiotul a răspuns (pentru gabicoo):

Makita e fabricată in România laughing
Sa imi spui si mie unde gasesc una fabricata in Japan(dar nu ma trimite pana in Tokio)
Iar Bosch nu toate sunt fabricate in China, la Dedeman au fabricate chiar in Germania(cele profesionale)

| gabicoo a răspuns (pentru maphiotul):

Eu am scule Makita fabricate în Japonia!
E drept le am de câțiva ani!
De România nu am auzit! Dar este posibil!

| maphiotul a răspuns (pentru gabicoo):

Nu e posibil ca e sigur 100%

| maphiotul a răspuns:

Eu unu nu iti recomand ca tot românu' Bosch sau Makita nu imi plac nici unele din astea doua, iti recomand Stanley ca firmă.
Modelul ti-l alegi tu in funcție de nevoi dar sa fie pe fir nu pe acumulator. Aparent e mai practică pe acumulator dar nu se compară ca putere, e mult mai puternica pe fir oricine orice ti-ar zice