Fii hotărât, vrei bormasină sau ciocan rotopercutor pentru beton? Asa ceva am eu dar o folosesc pentru gaurire in beton si zidarie. E buna, o am de aproape un an.
https://www.emag.ro/......DH6GJBBBM/
De aia am întrebat, că nu știu diferența între ele , pentru găurit în beton și zidărie, deci ciocan rotopercutor. Mersi.
La Dedeman au de la Bosch, mica și compacta, prețul e pana in 400, o poți folosi și ca mașină de găurit și ca ciocan rotopercutor. Eu am spart betoane cu ea, dar am și însurubat cu ea, mai dificil asta fiind grea, dar a mers la nevoie. O am de vreo 10 ani, fără nici o reparație.
Recomand Makita - fabricate în Japonia (te încadrezi in buget) sau Metabo - fabricate în Germania (depășești de două ori bugetul - dar sunt foarte bune)!
Bosh am avut - nu sunt rele, sunt mai ieftine, dar sunt fabricate în China. Dacă dai câte o gaură de trei ori pe an merge! Dacă vrei să o folosești mai des - nu recomand!
Eu unu nu iti recomand ca tot românu' Bosch sau Makita nu imi plac nici unele din astea doua, iti recomand Stanley ca firmă.
Modelul ti-l alegi tu in funcție de nevoi dar sa fie pe fir nu pe acumulator. Aparent e mai practică pe acumulator dar nu se compară ca putere, e mult mai puternica pe fir oricine orice ti-ar zice