| JosePpPp a întrebat:

Salutare, am 17 ani si din motive familiare as dori sa ma mut intr-o garsoniera sau apartament micut cu 2 camere in chirie. Cam cat m-ar costa si la cam cat m-ar aduce cheltuielile? As vrea sa ma mut cu un amic ca sa impartim cheltuielile. Orasul nu e chiar mare, este vorba de Dragasani din rm. Valcea. Ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| dryft3r a răspuns:

Pai sub 1000 de lei... Uita-te pe diferita site-uri de specialitate. O sa te ajute. oh go on

| RadikalGamer a răspuns:

Pai si eu stau in Dragasani cu chirie, apartament cu 2 camere, 350 de lei pe luna. Poti sa gasesti si mai ieftin, dar destul de greu. Oricum, chiria duce la maxim 500 de lei pe luna, dar cu tot cu gaze, apa si chestii pot sa ajunga si la 1500 de lei (15 milioane).

| JosePpPp explică (pentru RadikalGamer):

Pai tot ceva micut as cauta si eu in jur de 300-350 pe luna as cauta. Si mi se pare cam exagerat cu 1500 de lei per total O.o

| Mihaela1964 a răspuns:

Chiria 350, cheltuielile cu intretinerea in luna de iarna pot ajuge la inca 350 de lei (pentru doua persoane, la care se adauga internetul/cablul si curentul electric in jur de 120-140 lei, depinde de voi ce va doriti si cat de economi sunteti; totalizand inseamna maxim 820-850 lei/luna.

| Sonny1994 a răspuns:

Cel putin 250 de lei te va ajuge numai chiria...Plus restul cheltuielilor se va ajunge in jur de 500 de lei...